Oldal frissítése

AMD A8-7600

4,7 55 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD A8-7600


A legfrissebb AMD A processzorok a modern Steamroller platformon alapulnak. Összehasonlítva a Richland korábbi generációjával, az APU grafikai részének teljesítménye nőtt. Ezenkívül csökkentette a fogyasztást a könnyebb időzítéshez. Természetesen az egyes magok mind a 32 bites, mind a 64 bites utasításokat feldolgozhatják. A processzor alkalmas nagy teljesítményű közüzemi mainstream szerelvényekre. Teljesítménye elégséges a közös feladatokhoz, a multimédiás szórakozáshoz HD minőségben és alkalmi játékokhoz.


Elérhető négymagos

Az AMD A8-7600 processzor bázishangereje 3,1 GHz, de még mindig nagyobb sebességgel mozog, akár 3,8 GHz-ig, teljes terhelés alatt. Ezt különösen az igényesebb telepítés során fogják értékelni. Az AMD soha nem fog csalódás okozni.

AMD A8-7600

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

FM2 foglalatú processzor

Integrált grafika, mint tudjuk

Az AMD Radeon R7 sorozatú grafikus kártya 384 maggal és 720 MHz-es frekvenciával jelentős előrelépést jelent a korábbi elődjénél. Ha az alacsonyabb részletességű beállításokat is kényelmesnek találja, akkor a legtöbb modern játékkal is játszhat. A Eyefinity segítségével legfeljebb 4 kijelzőt csatlakoztathat megfelelő alaplapokkal mind a játékhoz, mind a munkához.

A Series

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Kifinomult technológia

Az újratervezett APU (Accelerated Processing Unit) több teljesítményt nyújt az azonos osztályú versenyhez képest, mindennapos alkalmazással. Akár HD multimédiás szórakozásról van szó, akár az Adobe Premier programokban lévő fényképek és videók szerkesztéséről, mindig készséges teljesítményt fog kínálni céljainak eléréséhez!

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD A8
Foglalat AMD FM2+
Modellmegjelölés AMD A8-7600
Processzor kódnév Steamroller

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,1 GHz (3,1 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,8 GHz (3 800 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa AMD Radeon R7
Frekvencia 0 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 28 nm
L2 cache 4 MB
Kód:  BD585h
Termékszám:  AD7600YBJABOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20