Oldal frissítése

AMD A4-7300

4,5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD A4-7300

legújabb generációs AMD processzorok képviselője, amely kiváló teljesítményt nyújt optimalizált adatfeldolgozás mellett. A több magos processzor SMP alkalmazásokhoz a legjobb, amely lehetővé teszi több fizikai mag használatát a processzorban lévő magok száma miatt. Támogatja a multimédia felhasználást, illetve számos különböző periféria csatlakoztatását.

A processzor az ún. APU (Accelerated Processing Unit) családba tartozik. Ennek alapja egy innovatív felépítés, amely összeköti a processzormagokat, továbbá a grafikus mag támogatja a Microsoft DirectX 11-et, a DDR3 memóriavezérlőt és az ún. North Bridge-t PCI Express 2.0 interfésszel egyetlen chipben. Ez az architektúra jelentősen alacsonyabb energiafelhasználást eredményez a különálló komponensekhez képest amely tökéletes megoldássá teszi azon felhasználók számára, akik egy középszerű, olcsó számítógépet keresnek.
A szupergyors DDR3 memória támogatása nagyon hasznos, mivel az integrált grafikus processzor saját memóriával rendelkezik, és így nem kell támaszkodnia a memória allokációs rendszerre. Memóriakiosztásban a GPU elsőbbséget élvez a CPU-val szemben, így a 1866 MHz-es DDR3 elméletileg képes legfeljebb 30 GB/s sebességet elérni. A számítógép ezzel a processzorral szerelve ideális univerzális gép lesz multimédiás felhasználásra, néhány játékhoz, szörfözésre az interneten, és a napi rutin munkához. Ajánlható HTPC házimozi építéséhez. A processzor kizárólag az új FM2 foglalattal rendelkező alaplapokkal kompatibilis.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD A4
Foglalat AMD FM2
Modellmegjelölés AMD A4-7300
Processzor kódnév Piledriver

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,8 GHz (3,8 GHz)
Max. frekvencia (OC) 4 GHz (4 000 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa AMD Radeon HD 8470D
Frekvencia 800 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Integrált GPU
Gyártási technológia 32 nm
L2 cache 1 MB
Kód:  BD577f2
Termékszám:  AD7300OKHLBOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05