Oldal frissítése

AMD A4-6300

4,6 38 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD A4-6300

A legújabb generációs AMD processzorok képviselője, amely kiváló teljesítményt nyújt optimalizált adatfeldolgozás mellett. A több magos processzor SMP alkalmazásokhoz a legjobb, amely lehetővé teszi több fizikai mag használatát a processzorban lévő magok száma miatt. Támogatja a multimédia felhasználást, illetve számos különböző periféria csatlakoztatását.

A processzor az ún. APU (Accelerated Processing Unit) családba tartozik. Ennek alapja egy innovatív felépítés, amely összeköti a processzormagokat, továbbá a grafikus mag támogatja a Microsoft DirectX 11-et, a DDR3 memóriavezérlőt és az ún. North Bridge-t PCI Express 2.0 interfésszel egyetlen chipben. Ez az architektúra jelentősen alacsonyabb energiafelhasználást eredményez a különálló komponensekhez képest amely tökéletes megoldássá teszi azon felhasználók számára, akik egy középszerű, olcsó számítógépet keresnek.
A szupergyors DDR3 memória támogatása nagyon hasznos, mivel az integrált grafikus processzor saját memóriával rendelkezik, és így nem kell támaszkodnia a memória allokációs rendszerre. Memóriakiosztásban a GPU elsőbbséget élvez a CPU-val szemben, így a 1866 MHz-es DDR3 elméletileg képes legfeljebb 30 GB/s sebességet elérni. A számítógép ezzel a processzorral szerelve ideális univerzális gép lesz multimédiás felhasználásra, néhány játékhoz, szörfözésre az interneten, és a napi rutin munkához. Ajánlható HTPC házimozi építéséhez. A processzor kizárólag az új FM2 foglalattal rendelkező alaplapokkal kompatibilis.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD A4
Foglalat AMD FM2
Modellmegjelölés AMD A4-6300
Processzor kódnév Piledriver

Magok száma

Processzormagok száma 2 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,7 GHz (3,7 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,9 GHz (3 900 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa AMD Radeon HD 8370D
Frekvencia 760 MHz

További paraméterek

Jellemzők Integrált GPU
Gyártási technológia 32 nm
L2 cache 1 MB
Kód:  BD577d
Termékszám:  AD6300OKHLBOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10