Oldal frissítése

AMD A10-7850K Black Edition

4,8 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD A10-7850K Black Edition


  Egy különleges újítás az AMD A processzorok körében, a modern StreamRoller platformon alapulva. Az előző Richland generációval szemben, nagyobb grafikai teljesítménnyel és alacsonyabb fogyasztással is bír az APU kiviteleznésnek hála. Természetesen, mindegyik mag képes kezelni a 32 vagy 64 bites architektúrát. A processzor alkalmas nagy teljesítményű, mainstream konfigurációkhoz. Teljesítmény elegendő a hétköznapi feladatokhoz, HD minőségű multimédiás tartalmakhoz és játékhoz is.


Négy magos overclocking

 Az AMD A10-7850K 3,7 GHz alapfrekvenciával büszkélkedhet, azonban ez felhúzható 4 GHz-es max sebességre is. Ez igazán jól jön komolyabb munkálatok közben. Az AMD sosem okoz csalódást.

Procesor do patice FM2+

FM2 + processzor foglalat

A Series
 

Optimalizált grafika

  Az AMD Radeon R7 Series 512 Shader Processing Unit-tal felszerelve és 720 MHz frekvencián futva, magasabb teljesítményt biztosít, mint elődje. Ha nem bánja az kisebb részletességet, akár modernebb játékokkal könnyedén játszhat majd. Egy megfelelő alaplap mellett, az Eyefinity-vel akár 4 kijelzőt is csatlakoztathat játékhoz vagy munkához.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD A10
Foglalat AMD FM2+
Modellmegjelölés AMD A10-7850K
Processzor kódnév Steamroller

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,7 GHz (3,7 GHz)
Max. frekvencia (OC) 4 GHz (4 000 MHz)

Integrált videókártya

Frekvencia 720 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU
Gyártási technológia 28 nm
L2 cache 4 MB
Kód:  BD591d8
Termékszám:  AD785KXBJABOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05