Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

4,5 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

Stílusos design továbbfejlesztett fitnesz és egészségügyi funkciókkal

Az Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black fitnesz okosóra modern kialakítását remekül kiegészíti az elegáns, 3D ívelt üveg kijelző, mindehhez pedig olyan továbbfejlesztett fitnesz funkciók társulnak, amelyekkel a napi tevékenységek pontosan nyomon követhetőek, azaz az óra többek között monitorozza a sporttevékenységeket és gondoskodik egészséged átfogó védelméről. Ezenkívül a vízálló(5 ATM) Amazfit GTR 2 okosóra integrált GPS-modullal, 3 GB tárhelyet kínáló zenelejátszóval és hosszú, akár 14 napos akkumulátor-élettartammal rendelkezik.


Az Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black okosóra legfontosabb jellemzői

  • 3D ívelt kialakítás, keret nélkül
  • 1,39“ AMOLED kijelző
  • BioTracker 2 PPG optikai pulzusmérő technológia 
  • SpO2 mérés, PAI pontszám, stresszmonitorozás, alvás monitorozása
  • 12 előre beállított sport mód
  • Integrált GPS modul az útvonal rögzítéséhez
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész
  • Értesítések fogadása okostelefonról (Android, iOS)
  • Integrált Amazon Alexa hangvezérlés
  • Amazfit GTR 2 okosóra vízálló konstrukcióval (5 ATM)
  • Az akkumulátor élettartama 14 nap egyetlen töltéssel
  • Zene tárolása és lejátszása (3 GB tárhely)

3D ívelt design

Az Amazfit GTR 2 nagyszerű vizuális élményt nyújt a 3D ívelt üvegnek és a dinamikus megjelenésű, kiváló minőségű alumínium ötvözet óratestnek köszönhetően. A vékony kivitel, az alacsony súly és a kényelmes, fekete színű sportos szilikon óraszíj gondoskodik arról, hogy az Amazfit GTR 2 óra kellemes viselet legyen a csuklón.


Az Amazfit GTR 2 Sport Edition csúcskategóriás AMOLED kijelzőt kapott

Az összes funkció és mért érték átláthatóan jelenik meg az 1,39" érintős AMOLED kijelzőn, mely nagy, 326 ppi pixelsűrűséggel, maximálisan 450 nit fényerővel és tökéletesen élénk színekkel rendelkezik. Az Amazfit GTR 2 Sport Edition óra számlapjának üvegét egy, a karcállóságot növelő szénbevonat védi.

Személyre szabott számlapok a stílus finomhangolásához

Az üzletben kifinomult számlapok széles választéka áll a rendelkezésedre az Amazfit GTR 2 okosórádhoz, így könnyen eldöntheted, hogy melyik az, amelyik tökéletesen illik a stílusodhoz. Minden óralap rendelkezik saját Always-on kijelzővel, így bármikor, bárhol láthatod kedvenc kezelőfelületedet. Ezenkívül testre szabhatod az Amazfit GTR 2 számlap megjelenését saját kép feltöltésével vagy különféle widgetek hozzáadásával, hogymég könnyebben hozzáférhess a szükséges információkhoz.

Egész napos pulzusmérés


Az Amazfit GTR 2 egy fejlett, második generációs HuamiBioTracker™ 2 PPG optikai érzékelőt kapott, amely biztosítja a pulzusod pontos monitorozását a hét minden napján, a nap 24 órájában. Az Amazfit GTR 2 óra figyelmeztet azemelkedett pulzusszámra, és megjeleníti az edzés átfogó hatását.

Amazfit GTR 2 Classic Edition Obsidian Black

OxygenBeats™ - a vér oxigénszintjének mérése 

Az Amazfit GTR 2 lehetővé teszi az SpO2-érték mérését is, amely fontos információ az alpesi túrázók, hegymászók, maratonfutók vagy egyéb szabadtéri tevékenységet űző sportolók számára. Abban a pillanatban ellenőrizheted az SpO2 szintedet, amint rosszabbul érzed magad. Ez segít jobban megismerni a fizikai állapotodat és az Amazfit GTR 2 órával könnyebben kordában tarthatod az egészségedet.

Amazfit GTR 2 Classic Edition Obsidian Black

PAI állapotfelmérő rendszer


A PAI érték kiszámítását az Amazfit GTR 2 óra a pulzus, az edzésidő és egyéb, összetett egészségügyi információk elemzésével végzi egy speciális algoritmus segítségével. Az ún. PAI-pontszám egyértelmű kimutatást nyújt jelenlegi fizikai állapotodról, így azonnal megtudhatod, hogyan is állsz valójában etéren.

Amazfit GTR 2 Classic Edition Obsidian Black

Alvásminőség ellenőrzése

Az Amazfit GTR 2 fitnesz okosóra a SomnusCare™ technológiával lehetővé teszi az alvás alapos megfigyelését és különböző fázisainak az elemzését (felületes alvás, mély alvás, REM). Az óra folyamatosan monitorozza a légzés állapotát és minőségi kimutatásokat és javaslatokat nyújt az alvás javításához.

Amazfit GTR 2 Classic Edition Obsidian Black

Az Amazfit GTR 2 segítségével nyomon követheted a stresszt

A Stress Detection figyeli a stressz-szintedet (nyugodt, normál, közepes vagy magas érték) a nap folyamán, és ingadozásait egy átlátható grafikon formájában jeleníti meg. Ha nyomás alatt érzed magad, értesítést kapsz az Amazfit GTR 2 órától, amely javaslatot tesz a relaxálásra is.


Amazfit GTR 2 Sport Edition 12 előre beállított sport móddal 

Az Amazfit GTR 2 fitnesz okosóra 12 beépített sport módot kínál a népszerű fizikai tevékenységek monitorozásához, beleértve a futást, a sétát, a kerékpározást, az úszást, a síelést, az elliptikus tréner edzéseket, stb. Mindegyik mód professzionális kimutatást nyújt az aktivitásról, beleértve az edzés idejét, a távolságot, a tempót és az elégetett kalóriákat. Miután befejezted az edzést, a mobilalkalmazásbanjelentést készíthetsz részletes elemzéssel, amely segít tovább javítani az edzéstervedet.

Vízálló kialakítás: 5 ATM

A vízálló kialakításnak köszönhetően az Amazfit GTR 2 fitnesz okosóra 50 méter mélységig képes ellenállni a merülésnek, hasonlóan a csúcskategóriás sportórák kínálta értékhez. Így biztonságosan viselheted az órát a csuklódon, miközben úszol a medencében vagy zuhanyozol.

Amazfit GTR 2 14 napos akkumulátor-üzemidővel

Az óra nagy, 471 mAh kapacitású, újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely normál használat mellett 14 napot bír ki. Élvezd két hétig a tevékenységeket anélkül, hogy állandóan magaddal kellene vinned a töltőt. Az Amazfit GTR 2 okosóra mágneses állványon történő teljes feltöltése nem haladja meg a 2,5 órát.

Amazfit GTR 2 integrált zenelejátszóval 

Akár 600 imádott dalt is meghallgathatsz a mobiltelefonod nélkül a 3 GB belső memóriával rendelkező beépített zenelejátszónak köszönhetően. Bluetooth 5.0 technológiával könnyen párosíthatod az Amazfit GTR 2 okosórát az Amazfit PowerBuds vezeték nélküli fejhallgatóval, de a zenét az óra beépített hangszóróján is hallgathatod.

Praktikus funkciók a mindennapi élet megkönnyítésére 

Miután párosítottad az Amazfit GTR 2 okosórát az okostelefonnal vezeték nélküli Bluetooth interfészen keresztül, közvetlenül a csuklódon fogadhatsz értesítéseket a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről, ütemezett eseményekről, a közösségi média felületeiről, stb. Olyan praktikus funkciók is a rendelkezésedre állnak, mint például az időjárás-előrejelzés, a stopper, az időzítő, azébresztőóra és a fizikai inaktivitási figyelmeztetések - mindez könnyen elérhető a csuklódon található Amazfit GTR 2 órán.

Az Amazfit GTR 2 Sport Edition kompatibilis a Zepp alkalmazással 

Csatlakoztasd az Amazfit GTR 2 fitnesz okosórát a Zepp mobilalkalmazáshoz (iOS, Android), amely elvégzi több adatforrás átfogó elemzését majd átlátható grafikonok és statisztikák formájában jeleníti meg az elemezett adatokat. Az alkalmazás folyamatosan küld jelentéseket az állapotodról, és segít téged, mint felhasználót, hogy bármikor ellenőrizhesd fizikai állapotodat.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,39 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 35 mm
Tok anyaga Alumínium
Tok színe Fekete
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 31,5 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Rezgés, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Hangsegéd Alexa (magyar nyelv nem támogatott)

Értesítések és hívások

Telefonálás Az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül)
Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Francia

Szíj

Szíj színe Fekete
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 15,5 cm
Csukló max. kerülete 22,5 cm
Csatlakoztatás típusa 22mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 912 óra (38 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Tárhely kapacitása 3 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Amazfit
Modellsorozat GTR 2
Kód:  XI300i17b
Termékszám:  6972596101932
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10