Oldal frissítése

Amazfit Bip U Green

3,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amazfit Bip U Green

Amazfit Bip U - személyi edző a csuklódon

A stílusos Amazfit Bip U Green fitnesz okosóra továbbfejlesztett fitnesz funkciókat kínál a napi aktivitás monitorozásához, beleértve a pulzusmérést, a vér oxigénellátásának mérését és az alvásfigyelést. A maximálisan hatékony edzés kivitelezéséhez több mint 60 előre beállított sport mód áll a rendelkezésedre. Az Amazfit Bip U karóránál minden bizonnyal értékelni fogod a vízállóságát (5 ATM), a rendkívül kis súlyát, amely mindössze 31 gramm és az akkumulátor hosszú, akár9 napos üzemidejét.

Az Amazfit Bip U Green okosóra előnyei 

  • 1,43" színes TFT érintőképernyős kijelző (320 × 302 px)
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész
  • Pulzusmérés 24/7, alvás és stressz elemzése, véroxigénszint-mérés, PAI értékelés, menstruációs ciklus
  • Több mint 60 sport mód
  • Vízálló kialakítás: 5 ATM (50 m)
  • Az akkumulátor élettartama akár 9 nap
  • Értesítések fogadása okostelefonról (Android, iOS)
  • Kényelmes, zöld szilikon óraszíj

Amazfit Bip U 1,43" TFT érintőképernyővel, 2,5D-s védőüveggel

Valamennyi mért érték és intelligens funkció átláthatóan jelenik meg a színes, 1,43" méretű TFT 320 × 302 px felbontású kijelzőn, amelyet 2,5D-s, ujjlenyomatok megtapadását gátló bevonattal ellátott üveg véd. Az Amazfit Bip U okosóra stílusos megjelenéséhez a kényelmes, egész napos viselésre tervezett zöld szilikon óraszíj is hozzájárul.

Stílusos számlapok az Amazfit Bip U okosóra megjelenésének finomhangolásához

Az Amazfit Bip U okosórát tökéletesen összehangolhatod megjelenésed stílusával az 50 kifinomult grafikus számlap egyikével, de saját háttérképet is feltölthetsz. Ezenkívül az Amazfit Bip U támogatja az animált számlapokat, amelyek egyedülálló élménnyé tesznek minden pillanatot, amikor az órádra nézel.

Amazfit Bip U több, mint 60 sport móddal 

Az Amazfit Bip U fitnesz okosóra több mint 60 beépített sport módot kínál, amellyel a népszerű fizikai tevékenységek széles körét támogatja. A pulzusod alapján az óra rögzíti a gyaloglás, a sebesség, a pulzusszám változását, az elégetett kalóriákat és más kulcsfontosságú tényezőket. Ezenkívül az Amazfit Bip U meg tudja különböztetni, hogy a zsírégető zónában vagy a kardiopulmonális erősítő zónában edzel-e.

Amazfit Bip U Black

BioTracker™ 2 PPG optikai érzékelő

Az Amazfit Bip U fejlett, BioTracker™ 2 PPG optikai érzékelővel rendelkezik, amely biztosítja a pulzus pontos monitorozását a hét minden napján. Ezenkívül az Amazfit Bip U okosóra figyelmeztet, ha a pulzusszámod szokatlanul magas lesz.

Amazfit Bip U Black

Az Amazfit Bip U méri a vér oxigénellátottságát

Az Amazfit Bip U lehetővé teszi az SpO2 érték mérését, amely fontos információ az alpesi túrázók, hegymászók, maratonfutók vagy egyéb szabadtéri tevékenységet űző sportolók számára. A vér oxigénellátásának mérésével jobban megérted fizikai állapotodat, és kontroll alatt tudod tartani egészségedet.

Amazfit Bip U Black

SomnusCare™ alvásfigyelés

A SomnusCare™ funkció gondoskodik az alvás alapos megfigyeléséről és egyes fázisainak elemzéséről (felületes alvás, mély alvás, REM). Az Amazfit Bip U fitnesz okosóra folyamatosan monitorozza a légzési állapotot és fejlett elemzéseket nyújt, beleértve az alvásminőség javítására vonatkozó javaslatokat.

Amazfit Bip U Black

PAI érték kiszámítása

A PAI érték kiszámítása egy speciális algoritmus segítségével történik a pulzus, az edzésidő és egyéb összetett egészségügyi információk összevetésével. Az eredmény az ún. PAI pontszám, amely egyértelmű értékelést nyújt a jelenlegi fizikai állapotodról, így az Amazfit Bip U karórának köszönhetően azonnal megtudhatod, hogyan állsz e téren.

Amazfit Bip U Black

Az Amazfit Bip U-val lehetőséged nyílik a stressz-szint mérésére

Az Amazfit Bip U fitnesz okosóra támogatja a stresszfigyelő funkciót és számos légzőgyakorlatot kínál, amelyek segítenek egyensúlyban tartani a stressz-szintedet és megtanítanak lazítani, ha nyomás alatt állsz.

Amazfit Bip U Black

Menstruációs ciklus követése 

Az Amazfit Bip U óra felhasználói számára elkészült a menstruációs ciklust figyelő funkció, amely lehetővé teszi a menstruációs és ovulációs periódusok naptárban történő rögzítését, ezekről pedig az óra előre értesít.


Amazfit Bip U vízálló design 5 ATM-mel

Az Amazfit Bip U fitnesz okosóra vízálló óratesttel rendelkezik, amely ellenáll akár 5 ATM-es víznyomásnak, így gond nélkül merülhetsz 50 méteres mélységig. Ezért alkalmas az úszás során elért sikerek rögzítésére is.

Amazfit Bip U okosóra akár 9 napos akkumulátor-élettartammal

Az Amazfit Bip U okosórát 225 mAh kapacitású újratölthető akkumulátor táplálja, amely normál használat mellett akár 9 napig is kitart. Így egész héten használhatod az órát, anélkül, hogy a töltőt a táskádban vagy a hátizsákodban kellene cipelned, amit biztos, hogy értékelni fogsz, ha utazol. A teljesen lemerült Amazfit Bip U karóra töltése nem tart tovább 2 óránál.

Praktikus funkciók a mindennapi élet megkönnyítésére 

Ha az Amazfit Bip U okosórát Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosítod a mobiltelefonoddal, közvetlenül a csuklódon fogadhatsz értesítéseket a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről, ütemezett eseményekről vagy a közösségi média felületeiről. Olyan praktikus funkciók is a rendelkezésedre állnak, mint az időjárás-előrejelzés, a stopper, az időzítő, az ébresztőóra és a fizikai inaktivitási riasztások. Nem hiányzik a zenelejátszó funkció és azokostelefon fényképezőgépének távvezérlése sem.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,43 "
Kijelző típusa TFT
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 36 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Zöld
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 31 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Tenisz, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Ébresztőóra, Dátum, Stopper

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Francia

Szíj

Strap colour Zöld
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 15,5 cm
Csukló max. kerülete 21,5 cm
Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 216 óra (9 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Amazfit
Modellsorozat Bip U
Kód:  XI300i17b2
Termékszám:  473853
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20