Oldal frissítése

Amazfit Active Zepp Aura licenc

12 490 Ft

Amazfit Active Zepp Aura licenc

Zepp Aura elektronikus licenc

AI szoftver az Amazfit Active számára

A Zepp Aura szoftver mesterséges intelligenciát alkalmaz az alvási szokásainak nyomon követésére, és hozzáférést biztosít a felhasználó összes biometrikus adatához, beleértve a részletes alvási adatokat is. A mérések alapján a szoftver segíthet jobb alvási rutin kialakításában, hogy javítsa az alvás általános minőségét és a regenerálódást. Az Amazfit készülékről gyűjtött adatokat a Zepp Aura szoftver képes pontosan értelmezni, hogy eldönthesse, mi a megfelelő lépés az alvásminőség javítása érdekében. A Zepp Aura együttesen kínál AI asszisztenst, alvásminőségi jelentést, alvásjelentéseket, zenét a jobb alvásért, alvási áttekintést és készenléti áttekintést. Egy AI asszisztens áll majd a rendelkezésedre,amely az alvási előzmények alapján ajánlásokat tesz, és valós időben konzultálhatsz vele minden alvással kapcsolatos kérdésben.

Elektronikus licenc Zepp Aura az Amazfit számára

Mit kínál az Aura ajándékutalvány?

Az alkalmazásban található kód beírásával beválthatod az utalványt, amely egy éves előfizetést biztosít a Zepp Aura szolgáltatásra. Ennek a szolgáltatásnak az ára Európában 29,99 euró, így az utalvány értéke önmagában 30 euró. Az utalvány kézhezvételekor a felhasználóknak először előzetesen fel kell iratkozniuk az Aurára, hogy kihasználhassák az egyéves ingyenes próbaidőszak előnyeit. A felhasználóknak az előfizetés után nem kell semmilyen díjat fizetniük. Az egyéves ingyenes próbaidőszak végén automatikusan felszámításra kerülnek a szokásos szolgáltatási díjak. Ez alatt az időszak alatt két helyzet fordulhat elő:

1)Ha a felhasználó az egyéves ingyenes próbaidőszak alatt lemondja az előfizetését, a próbaidőszak lejártáig tovább használhatja azt, és a próbaidőszak után nem kell díjat fizetnie.
2)Ha a felhasználó nem mondja le az előfizetését az egyéves ingyenes próbaidőszak alatt, az Apple/Google a próbaidőszak végén e-mailt küld neki, amelyben értesíti, hogy a próbaidőszak végén díjat kell fizetnie.

A szoftver segít megkülönböztetni a különböző mutatókat

A Zepp Aura nemcsak átfogó adatokat szolgáltat az alvásról,hanem ugyanakkor könnyen érthető módon, az egyes adatok magyarázatával együtt juttatja el azokat Hozzád. Saját alvásedződ lesz, aki végigvezet a jobb alvás felé vezető úton. Mivel az alvás és a test regenerálódása nagyon szorosan összefügg,a jobb minőségű alvás jelentős hatással lesz az életedre. A Zepp Aura emellett személyre szabott zenei összeállításokat és meditációs tartalmakat is biztosít,így relaxálhatsz vagy jobban alhatsz anélkül, hogy azzal kellene töltened az időt, kiválaszd a megfelelő zenét.
Elektronikus licenc Zepp Aura az Amazfit számára

A Zepp Aura megjeleníti az alvásminőségi jelentést

A mesterséges intelligencia asszisztens részletes statisztikákat és betekintést nyújt alvásodról és pihenésedről anélkül, hogy változtatnod kellene meglévő szokásaidon, vagy extra időt/pénzt kellene befektetned. Ha az órát 7 napon át viseled alvás közben, a mesterséges intelligencia gondoskodik az óra adatainak tárolásáról és elemzéséről. Ezután pontos diagnosztikai jelentést ad.

Elektronikus licenc Zepp Aura az Amazfit számára
Elektronikus licenc Zepp Aura az Amazfit számára

Hogyan válthatom be az ajándékutalványomat?

  1. Nyisd meg a Zepp alkalmazást, és kattints a Profilra
  2. Ajándékutalvány (balra fent)
  3. Kupon hozzáadása ikon (jobbra fent)
  4. Add meg a kuponkódot
  5. Alkalmazás
  6. Kattints a kuponra, majd az Apply Now gombra
  7. Jelöld ki a Yearly, 1 Year Free opciót
  8. Megerősítés
  9. A fizetési adatokat egy tesztfizetéssel is meg kell erősítened (a Google Play által biztosított). Onnantól az egyéves ingyenes előfizetésed aktív lesz.
Kód:  AMZelAa
Termékszám:  2926934130874
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15