Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzátka

4,3 219 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alzátka

Az Alzátka egy elegáns, vezeték nélküli fejhallgató minden fajta felhasználásra. Kiváló minőségű kidolgozás, kiváló hangzás és beépített mikrofon jellemzik. Felejtsd el a kábeleket és élvezd a szabad mozgást, amit a Bluetooth 4.0 vezeték nélküli kapcsolat jelent!


Főbb jellemzők:

  • APTX kodek támogatás
  • Tiszta hangzás
  • Beépített zajcsökkentő és zajszűrős mikrofon
  • Multi-point csatlakozás 2 mobiltelefonhoz

Hű hangzás

A nagy hanghűségű hangzásért az APTX kodeket támogató fejlett chipset felel, amely alkalmas a vezeték nélküli kapcsolatokra. Ez teszi lehetővé a hangok gyors átvitelét széles dinamikatartományban. A fejhallgató beépített mikrofonja a CVC 6.0 technológiának köszönhetően képes csökkenteni a környezeti zajokat. Mindkét fél tisztán hallja a másikat. Az Alzátka támogatja a Multi-point csatlakozást, így két mobiltelefonhoz is tud egyszerre kapcsolódni.

Hosszú üzemidő egy feltöltéssel

A fejhallgatót a zene forrásával Bluetooth-on keresztül párosítani kell ami maximum 10 méteren belül lehetséges. A beépített 80mAh lítium-ion akkumulátor életben tartja a fejhallgatót akár 4,5 órán át is megszakítás nélküli zenehallgatás mellett. Ugyanez az érték vonatkozik a hívás hosszára is, készenléti üzemmódban pedig akár 180 órát bír. A töltés az USB-csatlakozón keresztül történik. Szerezd be ezt a kiváló minőségű, elegáns fejhallgatót közvetlenül Alzától és élvezd a minőséget és a kényelmes zenehallgatást!


További információk:

Műszaki adatok:
Bluetooth verzió 4.0
Támogatás, profilok: HFP, HSP, AVRCP, A2DP
Hatótáv: 10 m

Akkumulátor:
Típus: Lítium-ion
Kapacitás: 80 mAh
Üzemidő: 4,5 óra
Beszélgetési idő: 4,5 óra
Készenléti idő: akár 180 óra

Fizikai adatok:
Méretek: 40 × 24 × 32 mm
Tömeg: 16,4 g

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  CEL100x1
Termékszám:  1503-061
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05