Oldal frissítése

AlzaNEO szolgáltatás: Tablet Samsung Galaxy Tab S4 10.5 WiFi szürke

AlzaNEO szolgáltatás: Tablet Samsung Galaxy Tab S4 10.5 WiFi szürke

Több dolgot kezelhet egyszerre

A Galaxy Tab S4 segítségével nem kell választania, hogy mit fog tenni. A zökkenőmentes többfeladatos munkával egyszerre több alkalmazással is dolgozhat.



Egy számítógép a tabletta testében

Az asztali számítógép egyedülálló kényelmét is biztosítja a táblagép számára. A Galaxy Tab S4 támogatja a Samsung DeX-et, de további tartozékok nélkül. Csatlakoztasson egy nagy monitort HDMI-n keresztül, adjon hozzá egy egeret vagy billentyűzetet, és élvezze az asztali kényelmet a főpanel, lapos és több ablak segítségével.



Praktikus használat nagy monitorral

Külső monitor csatlakoztatása és a Samsung DeX mód bekapcsolása után a táblaszámítógépet továbbra is használhatja, vagy egyszerűen csak érintőpadra, digitalizálóra vagy érintőképernyőre kapcsolhatja.



Készen áll, még akkor is, ha a kijelző ki van kapcsolva

Az ötletes ötletek elveszhetnek a pokolban a fejedből, így ne tartsd be a táblagépet és a jegyzetfüzetet. A toll többfunkciós tollja lehetővé teszi a jegyzetek rögzítését, még akkor is, ha a képernyő ki van kapcsolva, a Screen-Ki Memo funkciónak köszönhetően. A 0,7 mm-es csúcs kényelmes és pontos írást és rajzolást tesz lehetővé.



Nagy sebességű, óriási tároló

Az 1 Gbps-os LTE-vel a Galaxy Tab S4 soha nem késlelteti Önt. Minden letöltött tartalom kényelmesen illeszkedik egy 64-bites vagy 256 GB-os tárolóba, amelyet akár 400 GB-os microSD-kártyához is hozzáadhat.



Nagy kijelző vékony keretekkel

A 10,5 hüvelykes Galaxy Tab S4 vékony élekkel és a felső logóval és a Home gomb eltávolításával 10,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik. 16: 10-es képarányú, és a Super AMOLED technológián alapul, így Ön tökéletes élményt nyújt mind a hétköznapi munkához, a filmnézéshez, mind a játékhoz.



A hang teljesen elnyeli

A filmek nézése a tableten új dimenziót kap - a Dolby Atmos technológia 3D térhatású hangot biztosít, amely teljesen elnyeli Önt. A hangszóróknak mindössze négy-egy tabletje van, amelyet az AKG hangvezérlők kalibrálnak, így kiváló teljesítményt garantál.



Rögzítse az akkumulátor élettartamát

Csak a gyilkos észlelése előtt van-e akkumulátor? A Galaxy Tab S4 valószínűtlen, mert a 7300 mAh kapacitás elegendő 16 órás videolejátszáshoz. Ha a tabletta még mindig energiával rendelkezik, akkor 200 percen belül gyorsan feltöltheti a teljes formában.



Kényelmes, de erős biztonság

Mind a tabletta, mind a tárolt adatokhoz való hozzáférés védelme alapos, de nem korlátozza vagy gátolja. A biztonságos és villámgyors feloldás arc- vagy írisz-szkennelést biztosít. A titkosított adatokat titkosított biztonságos mappában elrejtheti, ahol senki más nem kaphat meg.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,5 " (26,67 cm)
Felbontás - pixel QHD 2560 × 1600
Kijelző technológia AMOLED

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 400 GB (409 600 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Mozgásérzékelő, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 13 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor frekvencia 4 × 2,35 + 4 × 1,9
Processzor modell Qualcomm Snapdragon 835

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 8.0 Oreo

Konstrukció és szín

Magasság 249,3 mm (24,93 cm)
Szélesség 164,3 mm (16,43 cm)
Mélység 7,1 mm (0,71 cm)
Tömeg 483 g (0,48 kg)
Szín Szürke
Kód:  NSKR_1450
Termékszám:  SM-T830NZAAXEZ_
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15