Oldal frissítése

Alzacafé Guatemala, szemes, 250g

4,6 348 értékelés
Szuper ár
4 290 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 db 4 050 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 3 880 Ft/db

Alzacafé Guatemala, szemes, 250g

AlzaCafé

AlzaCafé Guatemala - magashegyi 100% Arabica

Kóstold meg az AlzaCafé Guatemala kávébabjait a Huehuetenango régióból, amely a Cuchumatanes lábánál található, Közép-Amerika legmagasabb, nem vulkanikus eredetű hegyláncánál, és szinte ideális feltételeket biztosít a kiváló minőségű kávé termesztéséhez. A kávébabokat ezután Csehországban pörkölik közvetlenül "a közepén", amikor már érezhető a pörkölés íze, ugyanakkor a kávé megőrzi eredeti ízét. Ezt a babot a karamell, az alma és a dió kiegyensúlyozott, mégis finom íze, valamint gazdag aromája uralja. Az AlzaCafé Guatemala kávét mindig frissen pörköljük az aktuális kereslet alapján, így garantáljuk, hogy abszolút tökéletes állapotban jut el hozzád.

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Eredete

Guatemala SHB Huehuetenango

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Intenzitás

3/5

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Pörkölés foka

City Roast (közepes)

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Ízprofil

karamell, alma és dió

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Közepes City Roast pörkölés

Ez a pörkölési mód közvetlenül a második repedés előtt ér véget, amikor a babok már teljesen egységes színűek és pörköltek. A City Roast általában valamivel sötétebb színű, mint a Light Roast, de megtartja a világosabb pörkölés néhány jellemzőjét, mint például a magasabb savtartalom és az enyhébb ízprofil. A City Roast pörkölésű kávé az édesség, a savasság és a testesség kiegyensúlyozott kombinációját nyújtja.

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Testes, karamell ízű kávé, enyhe savassággal

Az AlzaCafé Guatemala különösen azoknak fog örömet okozni, akik kellemes és kiegyensúlyozott ízű kávét keresnek, amelyet gazdag aroma egészít ki. Ez a 100% Arabica kávé alkalmas minden otthoni automata és karos vagy csepegtetős kávéfőzőhöz, és tökéletes ízletes eszpresszó és csepegtetett kávé készítéséhez. Ha az AlzaCafé Guatemala kávét más módszerrel készíted (V60, chemex), ügyelj arra, hogy a víz és a kávé aránya megfelelő (15:1), a víz hőmérséklete pedig 93 °C legyen.

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

A kávéfa gyümölcsét kizárólag kézzel szedik

Az AlzaCafé Guatemala kávébab a Huehuetenango régióból származik, amely a Cuchumatanes lábánál, Közép-Amerika legmagasabb, nem vulkáni eredetű hegységében található. Ezen a területen keresztül áramlanak a mexikói Tehuantepec-síkságról érkező forró légáramlatok. Ez nagyon fontos, mivel megvédik a kávéfákat a fagytól, amely kedvezően hat a növekedésükre. Az SHB (Strictly High Bean) rövidítés azt jelzi, hogy a babot 1 350 m tengerszint feletti magasságban termesztették, ahol a kávé gyümölcsét kizárólag kézzel szedik, és a gazdaságok még tapasztalt szedőket is alkalmaznak, akik csak érett és jó minőségű gyümölcsöt szednek. A betakarítás után a gyümölcsöket úgynevezett malmokba öntik és megmossák, ezáltal pedig eltávolítják a héját és a pépet. Ezt követően a kávébabokat 22 órán át erjedni hagyják, végül a szemeket közvetlen napfényben hagyják száradni.

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Az AlzaCafé segítségével mindig lesz friss kávé a kezed ügyében

Az egyedi íz és aroma megőrzése érdekében kívánatos a kávét megfelelő csomagolásban tárolni. Ezért kávéinkat átlátszatlan, légmentesen záródó csomagolásban szállítjuk, egyirányú szivárgásmentes szeleppel. Ez lehetővé teszi a pörkölés után a kávéból felszabaduló gázok távozását. De levegőt nem enged be. Ennek a csomagolásnak köszönhetően az AlzaCafé Guatemala kávé több hónapig friss marad. A kávét száraz és hűvös helyen tárold.

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Fedezd fel velünk a kávé világát

Célunk, hogy ne csak megfizethető kávét kínáljunk, amely kiegyensúlyozott ízével a hétköznapi felhasználók széles körének tetszik, hanem az igazi ínyenceknek szánt prémium kávékra is összpontosítsunk. Kínálatunkban nemcsak Guatemalából, hanem egész Latin-Amerikából származó, egyféle eredetű kávék várnak - az AlzaCafé-nak köszönhetően te is megtalálhatod kedvenc kávédat egyedi ízvilággal. Élvezd a kiváló minőségű és frissen pörkölt kávé felejthetetlen élményeit minden nap!

Kávé AlzaCafé Guatemala, bab

Az AlzaCafé Guatemala kávébab részletes specifikációja, 250 g

100% Arabica

Származási hely: Guatemala SHB Huehuetenango

Csehországban pörkölt

Kellemes és kiegyensúlyozott karamelles íz almával és dióval

Gazdag aroma

SHB (Strictly High Bean) - a kávébabot 1350 mtengerszint feletti magasságban termesztik

City Roast eljárás - közepes pörkölési fokozat

Alkalmas minden háztartási automata és karos kávéfőzőhöz vagy csepegtető kávéfőzőhöz

Átlátszatlan, légmentes csomagolásban, egyirányú szivárgásmentes szeleppel szállítjuk

Tengerszint feletti magasság: 1 400-2 000 mtengerszint felett

Tömeg: 250 g

Az AlzaCafé elhozza a minőségi ízek örömét

Az AlzaCafé kávébabok mind a munkatársainkat, mind a vásárlók ezreit meggyőzték. Nemcsak boltjainkban, hanem otthonodban is élvezheted, amikor csak kedved tartja - az AlzaCafé kávé mindig elérhető és frissen pörkölt. A folyamatosan bővülő kínálatban több származási országból származó kávék időtálló, tökéletesen összehangolt keverékei, valamint a finom ízárnyalatok kedvelőinek szánt választék is megtalálható. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink előállítása ne legyen negatív hatással az ökológiára és a természetre, így kávéinkat fenntarthatóbbá tesszük.

Összetétel

Kávébab, 100% arabica

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes
Elkészítés Espresso, Filteres kávéhoz

Kávé típusa

Pörkölés mértéke Světlá
Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Guatemala
Pörkölés helye Cseh Köztársaság
Feldolgozási módszer Száraz / Natural

Tulajdonságok

Aroma Karamell, Dió

Csomagolás

Csomagok száma 1

Tömeg

Csomag tömege 250 g
Kód:  ALZKA508
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595691028508

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10