Oldal frissítése

Alza DR-2400 - Brother nyomtatókhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza DR-2400 - Brother nyomtatókhoz

Ha valóban minőségi alternatívát keresel az eredeti tonerkazettának, akkor Alza DR-2400 kompatibilis tonerkazettát kínál a Brother HL-L2350DW, HL-L2310DW, HL-L2375DW, HL-L2370DW nyomtatók számára.

Ez a márkás Alza tonerkazetta kizárólag kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz. A nyomtatófej teljes előállítása Csehországban történik, a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően, és környezetbarát.


Nincs egészségügyi kockázat

Nincs egészségügyi kockázat

Az Alza.hu oldalon értékesített tonerkazettával nyomtatott papír kezelésekor nem kell aggódnod a glicerol és egyéb kockázatos anyagok - a tonerkazetta alapelemei - továbbjutása miatt, melyek az ujjakról a testbe szívódnak. A figyelmes kémiai összetétel és a festékpor tökéletes száradása miatt a megnövekedett egészségügyi kockázat kizárható. Az Alza márkájú tonerkazetta használatával nem leszel emelkedett egészségügyi kockázatnak kitéve!

Odafigyel a környezetre

Odafigyel a környezetre

Az Alza tonerkazetta készítése során maximális figyelmet fordítottak a környezetvédelemre. A tonerkazetta védi a nem megújuló energiaforrásokat. Alacsony mértékben hat a környezetre. A tonerkazetta környezetbarát termék, ezt a megjelölést az ISO 140001:2004 standard garantálja.

Kinyomtatja a lehető legnagyobb összeget stránek

A maximális mennyiséget nyomtatja ki

Az Alza utángyártott tonerkazetta hozama szabványosított módszerrel volt tesztelve, az eredmény szerint a hozam teljes mértékben összehasonlítható az eredeti tonerkazetták hozamával. Az eredeti gyártók is alkalmazzák a termék hozamára vonatkozó ISO/IEC 24711 szabványt, mely a legkisebb részletekig meghatározza a teszt pontos folyamatát és a tonerkazetták hozamát, egy A4-es oldal 5%-os lefedettségével számolva.

Nem károsítja a nyomtatót

Nem károsítja a nyomtatót

Az Alza.hu-n értékesített utángyártott tonerkazetta semmit sem fog csinálni a nyomtatóval. A tonerkazetták gyártását a DIN EN ISO 9001:2015 szabvány tanúsítja. Mindegyik legyártott tonerkazetta ugyanolyan magas minőségű. A nyomtatód nem fog idő előtt elhasználódni vagy meghibásodni

Kiváló nyomtatási minőség

Kiváló nyomtatási minőség

A kinyomtatott dokumentum mindig éles lesz, valódi színekkel. Az ilyen típusú tonerkazettákhoz specifikus festékpor kerül előállításra, mely ugyanolyan valódi és éles nyomtatást biztosít, mint az eredeti tonerkazetta. Biztos lehetsz a nyomtatás maximális minőségében. A tonerkazetták gyártási minőségét a német DIN 33871 szabvány garantálja.

Kompatibilitási tesztek

Kompatibilitási tesztek

Az Alza.hu-n értékesített tonerkazetta megérteti magát a nyomtatóddal. A tonerkazettákat gondosan teszteljük az adott nyomtató összes elérhető firmware-verziójával (firmware - program, mely a nyomtató működéséért felel) és mindig a legújabb chipekkel látjuk el. A tonerkazetta kompatibilis a leírásában szereplő nyomtatókkal, mindegy, hogy a kiszolgáló program öregebb, vagy újabb verziója van rá feltelepítve


Az Alza DR-2400 alternatív tonerkazetta jellemzői

  • Fekete tonerkazetta  (black)
  • Éles nyomtatás
  • Igazi színvisszaadás
  • Kompatibilis a Brother HL-L2350DW, HL-L2310DW, HL-L2375DW, HL-L2370DW készülékekkel
  • Nem jelent megnövekedett egészségügyi kockázatot!
  • Maximálisan környezetbarát
  • A hozamot az ISO / IEC 19752 garantálja
  • A nyomtatási minőséget a DIN 33870 garantálja
  • A tonerkazetta minőségét a DIN EN ISO 9001: 2015 garantálja
  • A környezetbarátságot az ISO 140001: 2004 garantálja

Az Alza DR-2400 tonerkazettával kompatibilis nyomtatók részletes listája

(Lehet, hogy ez a lista nem teljes. Ha nem találod a nyomtatódat, csak kérdezd meg a termékről szóló "Beszélgetés" -ben. Ellenőrizzük a kompatibilitást, és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk veled).

Brother HL-L2350DW, HL-L2310DW, HL-L2375DW, HL-L2370DW


Paraméterek

Választás nyomtató szerint

Nyomtató márka Brother
Nyomtató sorozat HL
Nyomtató modell L2310, L2310d, L2350, L2350dw, L2357, L2357dw, L2370, L2370dn, L2375, L2375dw

Szín

Szín Fekete
Csomagolás Nyomóhenger

Típus

Típus Utángyártott

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett) 12 000 oldal
Kód:  ALZ7066z2
Termékszám:  119585
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20