Oldal frissítése

Állítsa TAS4302 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Állítsa TAS4302 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula

Az automatából forró italokat Tassimo egyesíti a sebesség és az egyszerűség. Mindez köszönhető, hogy egy egyedülálló rendszer, vízmelegítő és teljesen automatizált folyamat. Szóval csak helyezze be a kazettát, nyomja meg a gombot, és perceken belül elkészítheti espresso, finom Caffé Crema, illatos cappuccino, latte macchiato, forró csokoládé. Az intenzitás az italok maguk is befolyásolják.
A garancia az igazi minőség gondosan kiválasztott patronok neves márkák Milka és Jacobs Krönung. Között italok készítéséhez nem kell várni - minden kész azonnal, és nem íz átadása miatt kapszulák T-Disc és tisztító folyamat gőzfúvókát előkészítés után azonnal minden ital.
Eltávolítható víztartály térfogata 1,4 liter. Az egész rendszer lehet tisztítani és mésztelen a Szolgáltatás használata során a T-Disc (is). Csésze mérete nem releváns - az alap rozsdamentes acél rács magassága állítható, vagy akár teljesen el kell távolítani, sőt lehetséges, hogy mossa meg a mosogatógépbe. Abban az esetben, ha véletlenül kinyitják a fejegység az előkészítési folyamat során, automatikusan kikapcsol. Csakúgy, mint a biztonsági zár megakadályozza a véletlen indítás főzési folyamat.
Berendezés spontán készenléti állapotba kerül, miután minden főzési folyamat és be / ki, hogy energiát takarítson. A készülék állapotát LED-tudd. Tassimo 430 sorozatú díszített időtlen krómozott funkciók magas fényű, ami nem csak egy jó szolga, hanem egy luxus kiegészítője minden háztartásban.

További információk:

  • 1300 W
  • Max. nyomás 3,3 bar
  • Méretek 289 x 230 x 333 mm
  • Tömeg 2,82 kg

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Kapszula

Kapszula típusa Tassimo
Kód:  EAN5134d
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10