Oldal frissítése

Bosch kapszulás kávéfőzők

TASSIMO

Fedezd fel a TASSIMO-t

Miért épp a TASSIMO? Stílusos gépek, modern technológia, ízletes italok és a kedvenc márkáid - a TASSIMO egész világa felfedezésre vár. Élvezd a tökéletes eszpresszót, latte macchiatót vagy a klasszikus filteres kávét egyetlen gombnyomásra. Sőt, a finom forró csokoládé és tea szerelmesei is örülhetnek. Válassz az italok széles választékából az ízlésednek megfelelően!

TASSIMO Bosch kávéfőző

TASSIMO Bosch kávéfőző – tapasztalj meg egy rendkívüli élményt

A TASSIMO Bosch kávéfőző stílusos segítőtársként szolgál minden konyhában. A legegyszerűbb italkészítésről a TASSIMO Vivy gondoskodik, amely teljesen automata, és kompakt méretének köszönhetően helyet takarít meg az asztalon. Ha gyakran készíted kedvenc italaidat sietve, akkor számodra az elegáns TASSIMO Suny kávéfőző a legjobb megoldás. A Smart Start technológia azonnal, egyetlen gombnyomásra elkészíti a kávédat. A kávé optimális intenzitásának és méretének beállítását a My Way modell teszi lehetővé.

TASSIMO kapszulák – 13 különféle ital

Ahhoz, hogy otthonod kényelmében élvezhesd kedvenc kávédat, TASSIMO kapszulákra lesz szükséged. Méretük egy optimális kávéadaghoz lett kialakítva. A kapszulák széles, 13 italból álló választéka nem csak a klasszikus eszpresszót, de az ínycsiklandó cappuccinót és a Milka forró csokit is magában foglalja. Hogy minden kapszula kéznél legyen, szerezz be egy TASSIMO kapszulaállványt is!

TASSIMO kapszulák
Bosch TASSIMO kávéfőző

Bosch TASSIMO kávéfőző technológiával töltve

A Bosch TASSIMO kávéfőző minden szempontból tökéletes kávét készít. A kapszulák egyedülálló INTELLIBREW kódfelismerő technológiával lettek ellátva, amely pontos utasításokkal látja el a készüléket - meghatározza a megfelelő hőmérsékletet, vízmennyiséget és főzési időt. Neked csupán annyit kell tenned, hogy a kávéfőzőbe helyezed a TASSIMO kapszulát, megnyomod a start gombot és voilá! Az INTELLIBREW minden mást elvégez helyetted.

Készíts pontosan olyan kávét, amilyet szeretnél.

A kávékészítés még soha nem volt ilyen egyszerű. TASSIMO – press play.

Paraméterek módosítása
25 termék
BOSCH TCZ8004A - Kiegészítő készlet
BOSCH TCZ8004A
5
14 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Kiegészítő készlet - szervírozó készlet
BOSCH 312007 - Tisztítókendő
BOSCH 312007
3 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Tisztítókendő -

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15