Oldal frissítése

Aligator Z07-5 - fekete

4,4 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Aligator Z07-5 - fekete

Aligator szelfibot mobiltelefonokhoz, és fényképezőgépekhez, így bármikor csinálhatsz csodálatos szelfiket barátaiddal vagy családoddal. A bot teleszkópos, így mérete könnyedén testreszabható. Maximum 500 gramm súlyú mobiltelefonokhoz, vagy kamerákhoz alkalmas.  

Telefonhoz és fényképezőgéphez

A speciális szelfibot beépített Bluetooth technológiával rendelkezik, fogantyúján pedig van egy csavar, amellyel készüléked rögzítheted hozzá. A rendszer követelmények: Android 3.0 vagy újabb, illetve iOS 4.0 vagy újabb. A Bluetooth technológiát egy 45 mAh akkumulátor működteti, amelyet micro USB kábelen keresztül tölthetsz fel.

Könnyű és könnyen hordozható

Hét részes kihúzható rúdja tartós fémből készült. Így mérete 23.5 cm-től 100 cm-ig állítható. Mindössze 169 grammos súlyának köszönhetően bárhová magaddal is viheted, és könnyedén működtetheted. Ne felejtsd el magaddal vinni bulikba, nyaralásra vagy akár egy találkozóra a barátaiddal.

Paraméterek

Hossz

Min. hossz 23,5 cm
Max. hossz 100 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Állványmenet

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  RT720a2c
Termékszám:  Z075BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10