Oldal frissítése

Aligator S6500 Duo Crystal

3,3 13 értékelés
39 390 Ft

Aligator S6500 Duo Crystal

Eme Aligator S6500 Duo Crystal mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni.. A mobiltelefon 6,5" -es kijelzővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció található. A folyamatok zökkenőmentes működéséről 4 magos processzor gondoskodik. 2 GB RAM-mal funkcionál. Az elégséges energiát az erős, 3500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és Micro USB. Ez a fejlett ALIGATOR mobiltelefon 2020 óta van a piacon.

Aligator S6500 Duo Crystal mobiltelefon fontosabb jellemzői

  • Ezen ALIGATOR okostelefon 6,5" méretű képernyővel van szerelve
  • A folyamatok folyamatos működéséről 4 magos processzor gondoskodik
  • 2 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát az erős, 3500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és Micro USB
  • A hátlapi kamera felbontása 13 Mpx
  • A mobiltelefon IPS 6,5"méretű kijelzővel rendelkezik
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 10 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • Az integrált memóriát bővíthetjük Micro SDXC típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 3500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme ALIGATOR telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden pillanat, amit ezzel a lenyűgöző ALIGATOR telefonnal töltünk el, mivel 6,5" IPS típusú kijelzője, mely VGA 1200 × 540 felbontással rendelkezik

Örökíts meg minden gyönyörű pillanatot

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen részét képezi a hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli ALIGATOR mobiltelefon fel van szerelve 13Mpx felbontású hátsó kamerával. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a vaku.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Eme ALIGATOR mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 3500 mAh, biztosítja a használatot az egy-két napon keresztül. A töltésre micro USB konnektor áll rendelkezésre.

Ezen ALIGATOR okostelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A nagyszerű ALIGATOR okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 10, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. 2 GB rendszermemóriával funkcionál, ami bőven elegendő a kevésbé igényes felhasználók számára. Amennyiben még a telefon memóriája sem elegendő lehetséges azt bővíteni egy 512 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Ez az ügyes ALIGATOR okostelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia különösen hasznos, ha a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű ALIGATOR mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egy gyors pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefonon. A beépített FM rádió is biztosítja a zenehallgatást. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és micro USB

Érzékelők:

közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és fejhallgató

Méretei:

165 × 77 × 8 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

190 g

Kód:  AL3034ax
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20