Oldal frissítése

AlcoForce

AlcoForce: Alkoholszondák a legpontosabb mérésekkel

Az AlcoForce a legpontosabb alkoholszondákat készítő vállalat a piacon. Olyan akoholszondákat fejleszt és gyárt, amelyek az innovatív elektrokémiai érzékelőknek köszönhetően a legpontosabb mérést biztosítják a kilélegzett levegőben lévő alkoholra vonatkozóan. A modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki kiválaszthassa a neki tetsző készüléket. Egy minőségi alkoholszonda megvásárlásával hozzájárulsz a saját és a többi közlekedő biztonságához. Az AlcoForce készülékek könnyen kezelhetőek, emellett modern megjelenéssel is rendelkeznek. Minden termék jóváhagyott az FDA, a PZH és az Alkotester Laboratórium által.

AlcoForce Galaxy - a legjobb választás az otthoni használatra

Az AlcoForce Galaxy egy fejlett alkoholszonda, amely személyes használatra vagy kisebb vállalkozások számára ideális. Platina elektrokémiai érzékelővel és a legmodernebb processzorral rendelkezik, biztosítva ezáltal a rendkívül pontos méréseket. Ugyanezt a mérési technológiát használják a rendőrök is az alkoholszondákban, így mindig pontosan tudni fogod, hogy mennyi az alkoholszinted, és nem fogsz egy járőrtől sem más eredményt kapni, mint amit otthon mértél.


Az AlcoForce Raptor nem csak a rendőrségen végez professzionális munkát

Az AlcoForce Raptor egy professzionális alkoholszonda, amely alkalmas a rendőrség, a fegyveres erők vagy olyan vállalatok igényes körülményeihez, ahol nagy létszámú dolgozói csoportok gyakori és gyors ellenőrzésére van szükség. A nagy teljesítményű elektrokémiai érzékelőnek köszönhetően a mérés nagyon pontos és gyors. Az AlcoForce Raptor AT7000 a detektálást szipka használata nélkül végzi, ami nagy megtakarítást jelent a klasszikus alkoholszondák használatához képest.


AlcoForce kalibrálás - a vásárlást követő 12 hónapig ingyenes

A kalibrálás egy ellenőrzési és optimalizálási folyamat, amelynek során az alkoholszonda szoftverét konfigurálják. Bármely mérőeszköz, különösen az érzékelő normál elhasználódásnak van kitéve, és ezért egy bizonyos idő elteltével elkezd enyhe eltérésű eredményeket adni. Ezért ezek az eszközök időszakos kalibrálást, azaz a mintaadatok visszaállítását igénylik. Az AlcoForce készülékkel a vásárlástól számított 12 hónapig ingyenes kalibrálás lehetőségét is megkapod.

Paraméterek módosítása
18 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10