Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Cordless Car Vacuum Cleaner

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cordless Car Vacuum Cleaner

Ha autós porszívót keresel, amely kicsi, könnyű és ugyanakkor nagy a teljesítménye, akkor a Cordless Car Vacuum Cleanerrel nem nyúlsz mellé. A 80 W-os teljesítménynek köszönhetően az autó üléseit és más területeit nemcsak a morzsáktól tisztíthatod meg, hanem a hajszálakat és az állati szőrt is felszívhatod. Ilyen hatékonyan akár 12 percnél is tovább porszívózhatsz egyetlen töltéssel. Az akkumulátor kijelzője tájékoztat a töltési szintről, a porszívó irányítása pedig teljesen egyszerű, csak egyetlen gombot kell hozzá használnod. A Cordless Car Vacuum Cleaner autós porszívó HEPA szűrővel és két részből álló kihúzható szívófejjel van felszerelve a különféle típusú felületekhez. Nagyon kompakt méreteinek köszönhetően biztonságosan szállíthatod a porszívót az autó ajtajában, de otthon is jól szolgál, ahol olyan helyekre is eljuthat, ahová a normál porszívó nem. Ráadásul a Cordless Car Vacuum Cleaner LED-es világítással is rendelkezik, amellyel még a keskeny résekben vagy a sötét sarkokban is tökéletes áttekintést kapsz.


A Cordless Car Vacuum Cleaner autós porszívó fő jellemzői

  • Elsősorban az autó belső tereinek tisztítására tervezett kézi porszívó
  • A háztartásban is használható, pl. a nehezen elérhető helyeken vagy a rendetlenség eltávolítására a billentyűzetről
  • Kompakt méretei lehetővé teszik, hogy nemcsak az autó csomagterében, hanem a palacktartóban vagy az ajtón lévő rekeszben is szállítható
  • Teljes teljesítménye 80 W
  • A Cordless Car Vacuum Cleaner autós porszívó egy töltéssel több mint 12 percig képes porszívózni
  • A kompakt porszívó HEPA szűrővel rendelkezik
  • A két részből álló kihúzható szívófej különféle terek és felületek porszívózására használható
  • Minőségi kidolgozású porszívó látható csavarok nélkül
  • A Cordless Car Vacuum Cleanert úgy tervezték, hogy ne tapadjon rá a por
  • Egyszerű működtetés egyetlen gombbal
  • Az akkumulátor jelzőfényével áttekintést kapsz a Cordless Car Vacuum Cleaner autós porszívó töltési szintjéről
  • A porszívó alján található LED-es világításnak köszönhetően az összes szennyeződést megtalálod, még a rosszul látható helyeken vagy rossz fényviszonyok között is.
  • A Cordless Car Vacuum Cleaner kézi porszívó kis méretekkel  - 70 × 70 × 300 mm - és elenyésző tömeggel - 560 g - rendelkezik


A Cordless Car Vacuum Cleaner autós porszívó            


Az autó belterének tisztítására teremtették

A Cordless Car Vacuum Cleaner kézi porszívót elsősorban az autó belső tereire tervezték, de más helyek széles választékán is használhatod, az otthonodat is beleértve. Annak köszönhetően, hogy a Cordless Car Vacuum Cleaner porszívó akkumulátorral működik, könnyen bárhová elviheted, így a kertben, a házban vagy a akár közvetlenül a benzinkúton is takaríthatsz.

A Cordless Car Vacuum Cleanerrel az egész autót egy feltöltéssel kiszívózhatod

Egyedülálló 80 W-os teljesítményével a Cordless Car Vacuum Cleaner tökéletesen felszívja az összes szennyeződést, amellyel érintkezésbe kerül, és több mint 12 percig képes ilyen hatékonyan porszívózni a 2000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátornak köszönhetően. Egy töltésre megbízhatóan kiporszívózhatod vele az összes ülést, szőnyeget, és még a szűk és nehezen elérhető helyekkel is megbirkózhatsz. A Cordless Car Vacuum Cleaner porszívó HEPA szűrővel és két részből álló kihúzható szívófejjel van felszerelve a különféle típusú felületekhez.

A Cordless Car Vacuum Cleaner autós porszívó többfunkciós használata

A Cordless Car Vacuum Cleaner kézi porszívóval nem kell csupán az autó porszívózására korlátoznod magadat, hanem az otthonod teljes kitakarításába is belevághatsz. Tökéletesen megtisztítja az asztalodat vagy a polcokat a morzsáktól és a portól, kiszívja a belehullott szennyeződéseket a billentyűzetből, vagy segít megtisztítani a nehezen megközelíthető és keskeny területeket, ahol normál nagy porszívóval nem lehet eljutni.

Minőségi kivitelezés és ötletes design

A Cordless Car Vacuum Cleaner autós porszívó kivitelezése nagyon magas színvonalú, mivel okosan úgy tervezték, hogy ne lehessen csavarokat látni, ezáltal semmi sem rontja az esztétikai benyomást és a funkcionalitást. Ráadásul alakja és felülete stílusos kialakítással büszkélkedhet, amelyen nem ül meg a por. Az akkumulátor jelzőfényével mindig biztos lehetsz benne, hogy a Cordless Car Vacuum Cleaner kézi porszívó teljesen fel van töltve és készen áll a használatra. Az autós porszívó vezérlése teljesen egyszerű és intuitív, csak egyetlen gombra lesz hozzá szükséged.

A Cordless Car Vacuum Cleaner kézi autós porszívó minimális helyet foglal el

A kompakt Cordless Car Vacuum Cleaner porszívó nagyon kicsi, 70 × 70 × 300 mm méretű, így nemcsak az autó csomagterében tárolhatod kényelmesen, hanem gond nélkül elfér a palacktartóban vagy az ajtón lévő rekeszben is. Tehát nem foglal sok helyet, és mindössze 560 g tömegű, így nem is fogod tudni, hogy magadnál tartod, a Cordless Car Vacuum Cleaner porszívó mégis mindig a kezed ügyében lesz, amikor el kell takarítanod a hirtelen támadt rendetlenséget.

Még a sötét sarkokban is felfedezed az összes rendetlenséget

A Cordless Car Vacuum Cleaner autós porszívót még LED-es világítással is felszerelték a porszívó alsó részén, így még a sötét keskeny résekben vagy rossz fényviszonyok között takarításkor (pl. este a kertben) is áttekintést kapsz a porszívózott területről. A Cordless Car Vacuum Cleaner kézi porszívó előtt semmilyen szennyeződés sem rejtőzhet el.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok LED kijelző, LED világítás

Felület típusa

Felület típusa Kemény padló

Porszívó típus

Porszívó típus Kézi, Autó porszívó

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Kód:  AUPR263997
Termékszám:  FD-WVC-B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15