Oldal frissítése

AIWA

Aiwa - audio termékek

Aiwa - ikonikus termékek modern köntösben

Az ikonikus Aiwa márka több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik a hangszórók, fejhallgatók, lejátszók és számos más audioeszköz terén. Miután több évet töltöttek a Sony égisze alatt, ma ismét önállóan tevékenykednek, és olyan csúcsminőségű termékeket kínálnak vásárlóiknak, amelyek megfelelnek minden zenekedvelő igényeinek. Ha kompromisszumok nélküli hangminőséget és szemet gyönyörködtető dizájnt keresel elfogadható áron, az Aiwa termékek biztosan tetszeni fognak.

Aiwa fejhallgató

Aiwa fejhallgató

A kínálatunkban található Aiwa fejhallgatók nagyon változatosak. Akár maximális hangminőségű stúdiófejhallgatót keresel otthoni zenehallgatáshoz, fülhallgatót hosszú utazásokhoz vagy True Wireless fejhallgatót kényelmes sportoláshoz, az Aiwa kínálatából semmi sem hiányzik. Ráadásul a széles árkategória egyaránt megfelel a hétköznapi vásárlóknak, akik megfizethető fejhallgatót szeretnének, valamint a profiknak, akik nem tudnak betelni a hangminőséggel. Próbáld ki az Aiwa fejhallgatót.

Aiwa hangszórók és HiFi berendezések

Az Aiwa hangszórók és HiFi Az Aiwa hangszórók kétségtelenül a japán márka egyik leghíresebb eszközei. Sokan emlékeznek még az ikonikus Aiwa NSX HiFi toronyra a 90-es évekből. Bár manapság már nem lehet megvásárolni, a termékcsaládban rengeteg más termék van, amelyek haladtak a korral. Ezek olyan Bluetooth hangszórók vagy a TV-hez való soundbarok, amelyek a retro HiFi rendszereket váltják fel.

Aiwa HiFi torony és hangszórók
Aiwa lemezjátszó

Aiwa lemezjátszók

A cég kínálatában Aiwa lemezjátszók is találhatók. A vinyllemezek újra divatba jöttek, és szinte minden jelentős előadó kiadja az albumait vinyllemezen is. Ha szenvedélyesen szereted a zenét, akkor mindenképpen ki kell próbálnod ezt a médiumot is. Akkor sincs gond, ha meguntad a lemezeket - az Aiwa lemezjátszó nem csak erről szól. A többi modern lemezjátszóhoz hasonlóan az Aiwa eszközei is támogatják a Bluetooth és az USB kapcsolatot, sőt némelyikük beépített rádiótunerrel is rendelkezik.

Paraméterek módosítása
19 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15