Oldal frissítése

AirThings

Jó beltéri levegőminőség az AirThings segítségével

A levegőminőség ellenőrzése az Airthings segítségével az egészségesebb otthonért

A levegő gyakran 2-5x rosszabb a beltérben, mint a szabadban. A beltéri levegőminőség folyamatos ellenőrzése elengedhetetlen az egészséges és produktív környezet biztosításához és a negatív egészségügyi hatások minimalizálásához. Az Airthings termékeket úgy tervezték, hogy segítsenek a levegőminőség irányításában. A radon szint ellenőrzésétől kezdve a páratartalom, a hőmérséklet és a légszennyezés nyomon követéséig lehetővé teszik, hogy megalapozott döntéseket hozz, amelyek javítják a levegő minőségét és az általános jólétet az otthonodban. A megvásárolt Airthings terméket a vásárlástól számított 30 napon belül ingyenesen regisztrálhatod az airthings.com oldalon, és a garanciát 5 évre meghosszabbíthatod.

AirThings levegőérzékelő az intelligens otthonhoz

Legyen áttekintésed a szobában belélegzett levegőről

Ne bízd a helyiség levegőjének minőségét a véletlenre. Határozd meg azokat a szennyezőanyagokat és allergéneket, amelyek hatással vannak az egészségedre. A nedvesség elősegíti a penészesedést, míg a száraz levegő a vírusokat terjeszti. Egyszerű intézkedésekkel javíthatod a levegő minőségét. A beltéri légszennyezettségi szinteket is figyelemmel kísérheted, beleértve a légtisztító működőképességét, a fáradtsághoz vezető szén-dioxid szintet vagy a veszélyes radon mennyiségét. Az Airthings alkalmazással az allergiás tünetek ellen is küzdhetsz. Csak tartsd szemmel a PM szinteket és a helyi pollenadatokat.

Multi-room monitoring az Airthings segítségével

Egy Wave eszköz Airthings hubhoz vagy View Series monitorhoz való csatlakoztatásával többszobás felügyeleti rendszert hozhatsz létre. Az Airthings alkalmazás segítségével ellenőrizheted az aktuális levegőminőségi értékeket egy szobában, és elemezheted az időbeli tendenciákat. Időszerű értesítéseket és tippeket kaphatsz a levegőminőség javítására, így azonnal cselekedhetsz.

AirThings levegőérzékelő az intelligens otthonhoz
AirThings vállalat

Az Airthings célja, hogy a világ jobban lélegezhessen

Airthings egy globális technológiai vállalat, emellett díjnyertes radon- és beltéri levegőminőség-monitorok gyártója. A 2008-ban alapított vállalat küldetése, hogy az emberek világszerte felismerjék a beltéri levegő minőségének hatását, és egyszerű, pontos és nem utolsó sorban megfizethető technológiai megoldások révén átvegyék az irányítást egészségük felett. A vállalat központja Oslo belvárosában található, de irodái vannak az Egyesült Államokban és Kanadában is.

Paraméterek módosítása
16 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20