Oldal frissítése

Airbi Space Légtisztító

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Airbi Space Légtisztító

Az Airbi Space Légtisztító üde levegőt garantál főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a nagyszerű, hordozható eszköz abszolút ideális az akár 160 m2-es háztartásokba. A magas megbízhatóságáról a légtisztító teljesítménye is árulkodik – ez a készülék akár 800 m3/óra levegő megszűrésére is képes. Az Airbi Space legfontosabb eleme a HEPA filter, amely villámgyorsan kiszűri a levegőből az allergének, baktériumok és porszemcsék majdnem 100%-át. Utolsó lépésként a berendezés negatív ionokkal árasztja el a levegőt, így olyan friss lesz, akár eső után.


Az Airbi Space légtisztító legfőbb tulajdonságai

- Ajánlott maximális helyiségméret: 160 m2
A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a porszemcsék és az allergének 99%-át
- Funkciók: Légminőség érzékelő, Időzítő, Teljesítményszabályozás, Kijelző, Éjszakai mód, Automatikus üzemmód, Gyermekzár és Levegő ionizálás
- Maximális zajszint: 66 dB(A), Minimális zaj: 30 dB(A)
- Légtisztító teljesítmény: 800 m3/óra

Az Airbi Space légtisztító kellemes funkciói

Az Airbi Space intelligens légtisztító folyamatosan teszteli a levegő aktuális állapotát és ennek megfelelően becsüli meg, hogy szükség van-e a tisztításra. A légtisztító továbbá időzítő funkcióval is rendlekezik azaz igényeidnek megfelelően szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt könnyedén szabályozhatjod, akárcsak az energiafogyasztást és a zajterhelést is. Az Airbi Space légtisztítót csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni, ha a hálószobában használnád a készüléket. Továbbá automata üzemmódban is működtethető, vagyis a berendezés a levegő minőségének kiértékelése alapján növei vagy épp csökkenti a teljesítmény nagyságát.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 85 W
Légtisztító teljesítmény 800 m3/óra
Ajánlott szobaméret 160 m2
Maximális zajszint 66 dB(A)
Minimális zajszint 30 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Gyerekzár

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA
Kód:  AIRCV637
Termékszám:  AB0051

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10