Oldal frissítése

AH555 Original Connect black

153 990 Ft

AH555 Original Connect black

Úgy érzed, hogy nem megfelelően kapsz otthon levegőt? Akkor biztos nagyon tetszeni fog ezen Venta AH555 Original Connect levegő tisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem a levegőben lévő összes allergéntől is megszabadít. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata jelentősen csökken. Az innovatív technológia és az effektív víz szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 60 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciók használatát teszi lehetővé, mint automatikus üzemmód, éjszakai mód és párásító.

Légtisztító AH555 Original Connect black ...
Légtisztító AH555 Original Connect black ...

AH555 Original Connect black légtisztító fontosabb jellemzői

  • Egy ilyen Venta légtisztító könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • A tökéletesen tiszta levegő elérése egyetlen szűrőnek köszönhető
  • Szűrő típusa: víz
  • 60 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • A párásító légtisztító hatékonyan megszünteti a túl száraz levegőt a lakásban
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A kijelzőn naprakész információk érhetők el
  • Érintésvezérlés
  • A kijelző a páratartalmat is mutatja
  • Kellemes illat az aromadiffúzornak köszönhetően
  • Egy ilyen hasznos Venta légtisztító készülék teljesítménye 8 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), illetve a maximális érték 45 dB(A)

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a neves Venta gyártótól

Egy ilyen modern Venta légtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességének köszönhetően tökéletesen gondoskodik az allergének levegőből való eltávolításáról. Pótolhatatlan eszköz olyan háztartásokban, ahol allergiások élnek. Az automatikus üzemmód bekapcsolja a légtisztítót, és a szennyezettségi szintnek megfelelően állítja be a teljesítményt. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk semmilyen manuális beállítás miatt. A jelző egyértelműen tájékoztat a helyiség aktuális páratartalmáról.

Légtisztító AH555 Original Connect black ...

Kényelmes kezelés és modern felszereltség

Ezen Venta légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egyszerűen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amely lehetővé teszi a bekapcsolását vagy a kívánt tisztítási mód kiválasztását. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. Az érintős kezelőpanelen mindent ellenőrizhetünk, amire szükségünk van. A légtisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. Biztos tetszeni fog az a funkció, hogy illóolajat is tölthetünk a légtisztítóba. Ezáltal csodálatos illatot varázsolhatunk a lakásba.

Egy ilyen hasznos Venta levegő tisztító gép érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Egy ilyen hasznos Venta levegőtisztító segítségével friss környezetben élvezhetjük a kellemes otthoni klímát. Az éjszakai üzemmód csendes működést és csökkentett világítást biztosít, így alvás közben is bekapcsolva hagyhatjuk, nem fog minket zavarni. A túl száraz levegő irritálhatja a nyálkahártyát, és gyakoribb megbetegedésekhez vezethet. Egy ilyen modern Venta párásító légtisztító biztosítja az optimális páratartalom szintjét a helyiségben.

A verhetetlen szűrőrendszer mindent tökéletesen kiszűr

Egy ilyen modern Venta levegő tisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A tökéletesen tiszta levegő egyetlen szűrőnek köszönhetően lehetséges. A vízszűrő eltávolítja a port és a mikrobákat, miközben segít a levegő párásításában. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavaró hatással lesz a nyugalomra. A legalacsonyabb zajszint értéke 24 dB(A), illetve a maximális érték 45 dB(A).

Méretei:

45 × 30 × 33 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

5,2 kg

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 8 W
Ajánlott szobaméret 60 m2
Maximális zajszint 45 dB(A)
Minimális zajszint 24 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Jelzés Páratartalom
Felszereltség Aromadiffúzor, Kijelző, Távirányító, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Éjszakai mód, Párásító

Szűrők

Szűrők száma 1
Szűrő típusa Víz

Méret & súly

Szélesség 30 cm
Mélység 33 cm
Magasság 45 cm
Tömeg 5,2 kg
Kód:  VENCV001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4011143555001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15