Oldal frissítése

AENO SM2

4,8 6 értékelés
49 090 Ft

AENO SM2

Az AENO SM2 felmosó a gőz erejével szabadítja meg otthonodat a baktériumok akár 99%-ától. Csak töltsd fel a felmosótartályt tiszta, szűrt vízzel, és 15 másodpercen belül működésre kész. Az átfogó tartozékokkal a gőzfelmosó használata nem korlátozódik a padlóra, de kezelheted vele a falakat, az ajtókat, ablakok, asztallapok, függönyöket, valamint cipőket és játékokat. A gőz eléri a 130 °C hőmérsékletet, és három gőzölési mód közül választhatsz. Tele víztartállyal akár 24 percig is használhatod az AENO SM2 gőzfelmosót.

Az AENO SM2 gőzfelmosó főbb jellemzői

  • A gőzfelmosó 15 másodpercen belül használatra kész lesz
  • Három teljesítmény üzemmód
  • Gőznyomás 3 barig
  • Az AENO SM2 eltávolítja a baktériumok 99%-át, és padlók, szőnyegek, játékok, cipők stb. kezelésére használható.
  • Az előállított gőz hőmérséklete eléri a 130 °C-ot
  • Víztartály 275 ml víz befogadására alkalmas
  • Az AENO SM2 akár 24 percig is kibír egy teli tartály vízzel
  • Tartalmazza a tartozékok széles választékát
  • Automatikus kikapcsolás

Az AENO SM2 gőzfelmosó pillanatok alatt készen áll

A gőzfelmosó mindössze 15 másodpercen belül készen áll a tisztításra. Ezután már csak ki kell választanod egyet a három teljesítménymód közül. A készülék számos tartozékot tartalmaz az egész otthon tisztításához. Tisztíthatsz mindent, ami elviseli a 130 °C-os hőmérsékletet. Az AENO gőzfelmosó eltávolítja a káros mikroorganizmusok akár 99%-át, és megszabadít a baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól, spóráktól, megszáradt foltoktól és kellemetlen szagoktól.

Kényelmes és hatékony használat bármilyen szögben

Az AENO SM2 gőzfelmosó 275 ml-es víztartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes tisztítást akár 24 percig anélkül, hogy fel kellene töltened a vizet. Az AENO SM2 bármilyen szűrt, szennyeződések nélküli vizet használ, hogy elpusztítsa a baktériumokat és a kellemetlen szagokat. Még a tükröket és az ablakokat is kényelmesen tisztíthatod a felmosóval. Ebben a tevékenységben értékelni fogod az antigravitációs technológiát, amely biztosítja, hogy a felmosó minden szögben használva állandó teljesítményt nyújtson.

Egyéb tartozékok az AENO SM2 gőzfelmosóhoz

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Rendeltetés

Rendeltetés Padlómosás, Szennyeződés összegyűjtése, Ablaktisztítás
Megfelelő Kemény padló, Ablaktisztítás

Tulajdonságok

Gőznyomás 1 bar
Gőz hőmérséklete 130 °C
Gőzteljesítmény 27 g/perc
Víztartály térfogata 0,28 l
Funkciók Gőz készenlét jelzés
Tápegység típusa Hálózati
Tömeg 1,94 kg
Kód:  AENOpm2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ASM0002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20