Oldal frissítése

AENO AP2S

4,5 2 értékelés
85 090 Ft

AENO AP2S

Gyönyörűen tiszta otthon? Az AENO AP2S légtisztítóval mindez lehetséges! A légtisztító 45 m2-es helyiségek számára alkalmas, és 370 m3 / óra teljesítmény jellemzi. Wi-Fi kapcsolaton keresztül vezérelheted, amelyhez töltsd le az AENO alkalmazást, és mobiltelefonod kényelmében kezelheted az összes információt és beállítási lehetőséget. Ha nem rajongasz ezekért a technológiákért, akkor az állítható megvilágítású érintőképernyőn kézzel is beállíthatsz mindent, amire szükséged van. Az AENO AP2S légtisztító előszűrőt, HEPA-szűrőt és szénszűrőt tartalmaz.


Az AENO AP2S légtisztító legfontosabb jellemzői

  • A légtisztító 45 m2-es helyiségek számára alkalmas
  • 370 m3 / óra teljesítmény jellemzi
  • Wi-Fi-vel és az AENO intelligens alkalmazással történő vezérlés
  • Felhasználóbarát érintőképernyős kijelző állítható megvilágítással
  • Praktikus időzítő 2, 4 vagy 8 órás kikapcsolással
  • AENO AP2S légtisztító levegőminőség-érzékelővel és éjszakai üzemmóddal
  • Ventilátor üzemmódok - automatikus, magas, közepes, alacsony és éjszakai üzemmód
  • Levegőminőség-érzékelő a padlón, a falon
  • Könnyű szűrőcsere
  • A szűrés automatikusan elindul, ha a levegő állapota romlik
  • 3 az 1-ben HEPA szűrők a tisztább levegőért
  • AENO AP2S légtisztító UV-lámpával

AENO AP2S légtisztító felhasználóbarát érintőképernyővel

Az AENO AP2S légtisztító az egyszerű kezelhetőség érdekében áttekinthető érintőképernyővel rendelkezik, amelyet intuitív és állítható világítás jellemez. 

Praktikus időzítő

Ha szükséges, az AENO AP2S légtisztítót kényelmes időzítő üzemmódra állíthatod  2, 4 vagy 8 órás kikapcsolással. Mindent igényeidhez igazíthatsz. 

AENO AP2S légtisztító levegőminőség-érzékelővel és éjszakai üzemmóddal

Az AENO AP2S légtisztító legfőbb előnyei közé tartozik a levegőminőség-érzékelő. Éjszaka a légtisztítót éjszakai fényként használhatod, vagy teljesen kikapcsolhatod, illetve az éjszakai üzemmódot is alkalmazhatod, amely csendesen működik, így gyermekeid nem zavarja alvás közben. 

Az AENO AP2S vezérlése Wi-Fi-vel

Az AENO AP2S légtisztítót hangoddal is vezérelheted. Egyszerűen töltsd le az AENO alkalmazást, amely Android vagy iOS rendszerre érhető el, így mindent beállíthatsz kényelmesen a mobiltelefonról, amire csak szükséged van. 

Ventilátor üzemmódok beállítása

Az AENO AP2S tisztító 45 m2-es helyiségekhez alkalmas. Sőt, ventilátor üzemmódokat is beállíthatsz - automatikus, magas, közepes, alacsony és éjszakai módok közül választhatsz

Könnyű szűrőcsere

Az AENO AP2S figyelmeztet, ha a szűrőket ki kell cserélni. Ha a beltéri vagy a kültéri levegő minősége romlik, a szűrés automatikusan elindul a gyönyörűen tiszta levegő biztosítása érdekében.

3 az 1-ben HEPA szűrők a tisztább levegőért

Az AENO AP2S légtisztító a HEPA-alapú rendszereket tartalmazza, amelyeket elsősorban kórházakban, élelmiszer-feldolgozó vagy gyógyszeripari üzemekben használnak. Az előszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, például a háziállatok szőrét vagy a port. A HEPA-szűrő a miniatűr részecskék, például a penész, a pollen vagy a baktériumok 99,95%-át felfogja. És végül, de nem utolsósorban szénszűrővel is rendelkezik,amely eltávolítja az illékony szerves vegyületeket a levegőből, beleértve a füstöt és a szmogot is. 

AENO AP2S légtisztító UV-lámpával

Az AENO AP2S tisztító rövidhullámú ultraibolya fényt tartalmaz, amely hatékonyan elnyomja a baktériumokat, vírusokat és spórákat. A fénynek köszönhetően a HEPA-szűrők megfelelően végezhetik a munkájukat. Az UV-C lámpa teljesen biztonságos, és a HEPA-szűrő közelében került elhelyezésre. 

AENO AP2S légtisztító ionizációval

Az ionizátor negatív töltésű ionokat bocsát ki a levegőbe, amelyek magukhoz vonzzák a káros pozitív ionokat, és semlegesítik azokat. Mindez csökkenti a levegőben lévő mikrobák mennyiségét és semlegesíti a szagokat. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 40 W
Légtisztító teljesítmény 420 m3/óra
Ajánlott szobaméret 50 m2
Maximális zajszint 62 dB(A)
Minimális zajszint 25 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Gyerekzár, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, UV sugárzás

Méret & súly

Szélesség 59 cm
Mélység 10 cm
Magasság 38,4 cm
Kód:  AENCV782
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AAP0002S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10