Oldal frissítése

AEG HC 5639 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AEG HC 5639 fekete

Miután egy szép és kikészített haját minden nő vágyik. Vas AEG HC 5639 kíméli a hajat, és hogy megadja a tökéletes eredményt.

legfontosabb jellemzői

  • Ionizációs funkció miatt a kerámia bevont felület turmalin
  • Még és gyengéd hőeloszlás
  • Rövid felfűtési idő
  • Ideális divatos frizurák

minőségi vasalótalp

Nem károsítja a hajat, mint a normál vasalók, hiszen kiváló minőségű kerámia lapok, amelyek szintén bevonva turmalin. A hagyományos vasalatok tapasztal haj ragadt a felszínre, ami azok épségét. Antisztatikus hatás miatt a szárítás haj. Hála turmalin technológia keletkezik és az ionizációs funkció vasaló. A haj puha és regenerálható. Ezen túlmenően, a hő lefolytatott egyenletesen a vasalótalp, amely szintén hatással van a kevésbé károsítja a hajat.

kényelem

Melegszik a kívánt hőmérséklet nagyon gyors. Ez minden bizonnyal értékelni fogják a pillanatok, amikor nem siet, és nem kell sok idő. Ideális esetben ez egy vas fog működni a praktikus kialakítás.
méretek:
30 x 227 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Teljesítmény 25 W

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Ionizálás

Egyéb

Szín Fekete
Kód:  AEGZV002
Termékszám:  4006015206310
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05