Oldal frissítése

AEG HAS 5660 hajformázó rózsaszín

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AEG HAS 5660 hajformázó rózsaszín

Az AEG HAS 5660 hajformázó téged is meg fog hódítani gyönyörű rózsaszín színével. Nagy előnye a kettő az egyben funkció. Használata közben nem csak megszárad a hajad, de a göndör frizurád is elkészül. Szép és természetes stílus érhető el a hajformázó segítségével. Két hő fokozatot kínál, melyek segítségével kiválasztható a haj típusának és a frizurának megfelelő hőmérséklet.
Hideg levegős fújásra is van lehetőség, mellyel extra kíméletes szárítás érhető el. A hideg levegővel alacsony hőmérsékleted száríthatod a hajad, ezzel csökkentve az érzékeny, töredezett, károsodott haj további sérüléseit. Emellett nyári napokon különösen hasznos ez a funkció.  

Legfontosabb jellemzői

  • Szárítás és hajformázás
  • Két sebességfokozat
  • Hideg levegő
  • Két cserélhető fésű, melyek átmérője 20 mm és 30 mm
  • Ergonomikus nyél
  • Kábele 360°-ban forgatható

Egyedi kellék

A két tartozék fésűvel frizurát és hullámokat is készíthetsz, ráadásul a fésűk könnyen cserélhetőek a hajformázón. A készülék kényelmesen fogható, köszönhetően az ergonomikus nyélnek, valamint a 360° -ban forgatható kábelnek, amely megakadályozza annak törését és felcsavarodását. Remek segítség a tökéletes hajápolásban. 

 
 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 600 W
Hőmérséklet fokozat 2

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  AEGKF002
Termékszám:  520686
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20