Oldal frissítése

AEG HAS 5660 piros

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AEG HAS 5660 piros

Az  AEG HAS 5660 hajformázó gyönyörű piros színben kapható. Egyik nagy előnye a kettő az egyben funkciója. Meleg hajcsavaróként hajszárítás közben a kívánt frizurát alakíthatod ki vele. Gyönyörű és természetes hullámokat varázsol. A hajformázón két hőmérsékleti fokozat van, amelyeket a haj típusának megfelelően állíthatsz be, így a tökéletes frizura garantált.

A hideg levegővel a hajadat száríthatod, viszonylag alacsony hőmérsékleten csökken a vékony, száraz, töredezett haj roncsolódásának veszélye. Ezt a funkciót különösen a nyári hőségben fogod szeretni. 

Legfontosabb tulajdonságai

  • Hajszárítás és frizuraformázás
  • Két hőmérsékleti beállítás
  • Hideg levegő funkció
  • Egy 20 mm átmérőjű és egy 30 mm átmérőjű cserélhető kiegészítő
  • Ergonomikus markolat
  • A kábel csatlakozása 360°-ban elforgatható

egyedi berendezések

A hajformázó két könnyen levehető és cserélhető kiegészítője simává teszi a hajat és a fürtöket. Az ergonomikus kialakítású markolat jól illeszkedik a kézbe, és a 360°-ban elforgatható kábelcsatlakozás gondoskodik arról, hogy a kábel soha ne gabalyodjon össze. Ez a kiváló segítőtárs tökéletesen ápolja a hajadat.

 
 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 600 W
Hőmérséklet fokozat 2

Szín

Szín Piros
Kód:  AEGKF001
Termékszám:  520685
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15