Oldal frissítése

AEG BMG 5612 vérnyomásmérő

4,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AEG BMG 5612 vérnyomásmérő

A teljesen automatikus, felkaros AEG BMG 5612 vérnyomásmérővel könnyedén mérheted meg a vérnyomásodat, és a pulzusodat. A mérés rendkívül pontos és gyors, amelynek köszönhetően pillanatok alatt értékes információt kaphatsz az egészségi állapotodról. Az állítható mandzsetta használata rendkívül egyszerű, a mérés pedig egyetlen gombnyomással elindítható. A mért értékek a világos, nagyméretű, könnyen leolvasható LCD kijelzőn jelennek meg. A mérés megfelel a WHO (World Health Organization) besorolási rendszernek. A mérés elejét és végét hangjelzés jelzi.

Legfontosabb jellemzői

  • 3 érték mérése (szisztolés és diasztolés vérnyomás, pulzusszám)
  • Teljesen automatikus
  • EN 1060 / MDD / CE 0197 tanúsítvány
  • Szívritmuszavar érzékelés
  • 3 felhasználó számára alkalmas
  • Elemcsere szükségességének jelzése
  • Automatikus kikapcsolás
  • Nagyméretű LCD kijelző
  • Praktikus táska a tároláshoz

Az AEG BMG 5612 vérnyomásmérő az aritmiát, vagyis a szívritmuszavart is érzékeli. A készülék 3 felhasználó adatainak tárolására alkalmas, egyenként 40 memóriahellyel. A további praktikus funkciók közé tartozik az utolsó három érték átlagolásra, amely lehetővé teszi a vérnyomás hosszú távú ellenőrzését. A AEG BMG 5612 a pontos időt és dátumot is kijelzi. A készülék üzemeltetéséhez négy darab AA elemre (nem tartozék) lesz szükséged. Az automatikus kikapcsolás funkció, amely 1 perces inaktivitást követően kapcsolja ki a készüléket, megnöveli az elemek élettartamát.


Paraméterek és jellemzők:
A vérnyomás mérési tartománya:
Szisztolés 60-260 / Diasztolés: 40-199 Hgmm
A pulzus mérési tartománya:
40-180 ütés / perc
Mandzsetta:
Tépőzáras
A kar kerülete: 30-42 cm
Áramellátás:
4 x 1,5 V AA elem (nem tartozék)

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás, Aritmiaérzékelő, Akku lemerülés jelző, LCD kijelző, Több profil beállításának lehetősége, Memória, Vérnyomások átlaga

Interfész

Interfész Nincs
Kód:  AEGPC005
Termékszám:  4015067206124
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05