Oldal frissítése

AEG BMG 5611 Vérnyomásmérő

4,6 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AEG BMG 5611 Vérnyomásmérő

A teljesen automata vérnyomásmérő műszer segítségével egyszerűen mérheti vérnyomását és pulzusszámát. A mérések pontosak és gyorsak, néhány másodpercen belül értékes információkat kaphat az egészségéről. Az univerzális mandzsetta alkalmazása a karon nagyon egyszerű, valamint a mérés indítása egy gombnyomásra. A mért értékek világos LCD kijelzőn jelennek meg, amely nagy és könnyen olvasható. A mérés megfelel a WHO (Egészségügyi Világszervezet) osztályozási rendszerének. A mérés előtt és után is van hangjelzés.

legfontosabb jellemzői

  • 3 érték kijelzése (szisztolé, diasztolé, impulzus)
  • teljesen automatikus
  • Tanúsítvány EN 1060 / MDD / CE 0197
  • szívritmuszavar érzékelés
  • 2 felhasználó számára alkalmas
  • Elem merülés jelzés elemcseréhez
  • automatikus kikapcsolás
  • Nagy LCD kijelző
  • Praktikus táska tárolásához

A nyomásmérő érzékeli az aritmiát is - szabálytalan szívverést. A készülék legfeljebb 2 felhasználó számára alkalmas, és 60 mért eredményt tárolhat. A gyakorlati feladatok közé tartozik az utolsó három érték átlagértékének kiszámítása is, amely hosszú távú megfigyelésre alkalmas. Ezenkívül az AEG BMG 5611 megjeleníti a dátumot és az időt. Négy AA elemre van szüksége (nem tartozék) a tápellátáshoz. Az elemek élettartamát meghosszabbítja az automatikus kikapcsolás funkciót, amely ha nem használja a készüléket egy perc múlva kikapcsolja azt.

Műszaki adatok:
Vérnyomás mérési tartomány:
Sys: 60-260 / Dia 40-199 Hgmm
Pulse mérési tartomány:
40-180 ütés / perc
mandzsetta:
tépőzáras
Circuit 30-42 cm
áramellátás:
4x 1,5 V AAA elem (nem tartozék)

 
Kód:  AEGPC007
Termékszám:  4015067206117
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15