Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB

4,7 368 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB

Ha növelni szeretnéd a notebook teljesítményét, akkor a legjobb választás, ha a klasszikus merevlemez-meghajtót kicseréled egy SSD-vel, amelyek nemcsak megbízhatóbbak és gazdaságosabbak, hanem sokkal gyorsabban adatátvitelre is képesek. Az ADATA most igazán megfizethető megoldást kínál. Az ADATA Ultimate SU650 SSD a Marvell nagysebességű vezérlőjét használja, és támogatja az egyszintű cella alapú SLC-eket (Single-level Cell) a továbbfejlesztett olvasási és írási teljesítmény érdekében. A fejlett LDPC ECC motorral az Ultimate SU650 az adatintegritást és az átvitel minőségét javítja. Támogatja a magas TBW és a DEVSLP technológiát, segítve téged abban, hogy javítsd a notebookod teljesítményét, mintha csak új lenne.

Az ADATA Ultimate SU650 SSD legfőbb jellemzői

  • Az ADATA Ultimate SU650 ideális a klasszikus meghajtóval rendelkező notebookod frissítéséhez
  • Az SSD lemez gyorsabb olvasást és írást kínál, mint egy klasszikus merevlemez
  • Alacsonyabb energiafogyasztás - hosszabb akkumulátor-üzemidő a notebook számára
  • Megbízhatóság és adatintegritás-védelem
  • Kapacitás: 120 GB

Az ADATA Ultimate SU650 olyan sebeséget kínál, amelyet mindenki értékelni fog

A Marvell vezérlőknek köszönhetően az ADATA Ultimate SU650 SSD meghajtó minden területen jobban teljesít, mint a hagyományos merevlemezek. A számítógép indítása, a programok telepítése, az alkalmazások futtatása, valamint az olvasás és az írás gyorsabban megtörténik a használatával. A maximális 520 MB/s olvasási sebességgel és az akár 320 MB/s írási sebességgel bármilyen művelet csupán néhány pillanatot vesz igénybe.

Az alacsonyabb energiafogyasztás és hosszabb akkumulátor-élettartam

Az ADATA Ultimate SU650 SSD meghajtó támogatja a DEVSLP (Device Sleep) funkciót a jobb energiahatékonyság érdekében. Ez alacsonyabb energiafelhasználást eredményez, és lehetővé teszi a gép hosszabb, akkumulátorról történő működését. A hagyományos merevlemezekhez képest az Ultimate SU650 SSD meghajtó alvó üzemmódban mindössze 0,5% energiát, míg normál működés esetén 50%-kal kevesebb energiát használ. Azoknak a felhasználóknak, akik gyakran utaznak, az Ultimate SU650 nagyszerű partner a maga rendkívüli mobilitásának és az energiatakarékos képességeinek köszönhetően. Ezen kívül támogatja az adatvédelmi és hibajavító technológiákat a nagyobb adatintegritás érdekében.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhelykapacitás 120 GB (0,12 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 120 GB (0,12 TB)

Méret

Szélesség 70 mm (7 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100 mm (10 cm)

Tömeg

Tömeg 47,5 g (0,05 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Laptopba

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Olvasási sebesség 520 MB/s
Írási sebesség 320 MB/s

Cellaméret

Cellaméret TLC (Triple-Level Cell)
Kód:  DU102n2a
Termékszám:  ASU650SS-120GT-C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05