Oldal frissítése

SSD meghajtók (SSD winchester)

Az SSD winchesterek (Solid State Drive) a hagyományos merevlemez-meghajtók modern alternatívái. Fő előnyeik közé tartozik a nagyobb sebesség, az alacsony fogyasztás és a mechanikai hatásokkal szembeni fokozott ellenállóképesség. Napjainkra az SSD merevlemez lépett elő a fő rendszervezérlésnek, mivel rendkívül kedvező hatása van az alkalmazásokra és az operációs rendszerekre nézve.

Folytatás
Paraméterek módosítása
336 termék

SSD meghajtók (SSD winchester)

Már lassan tíz év telt el a thaiföldi árvíz óta, aminek romboló hatását közvetve az SSD árak is megérezték. Eddig a szerencsétlen katasztrófáig természetes volt, hogy az SSD ára folyamatosan csökken, míg a kapacitásuk növekszik. A gyártás leállása és az ebből fakadó készlethiány 30-40%-kal növelte meg a merevlemezek és SSD árát.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10