Oldal frissítése

ADATA 8 gigabájt DDR4 2666MHz CL16 XPG Z1

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA 8 gigabájt DDR4 2666MHz CL16 XPG Z1

Rendszer Memória ADATA XPG Z1 mutatja magát, mint egy igazi álom vált valóra az összes rajongó a számítógépes játékok és a valós teljesítmény. Ez a memória kínál maximális frekvenciája 2666 MHz feszültségen 1,20 V. Ez alkalmas minden igényt kielégít - így biztos lehet benne, hogy tényleg nem fog lassulni, még egy kicsit! És a második az, ami meghatározza a győztes és vesztes.

Hihetetlen teljesítmény a magas energia-megtakarítás

Ez a memória modul méltó teljesítmény és a hatékonyság tervezték végső játék kiteket. Összehasonlítva memória típusa DDR3 fogyaszt akár 20% -kal kevesebb energiát. Ez használ hőtechnikai és 10vrstvé PCB, ami azt jelenti, csak egy dolog - kiváló hűtési teljesítményt még maximális terhelés és a nagy stabilitás, hogy Ön a csatatéren, vagy próbál elérni a magasabb teljesítményt órajele. 

Kiváló minőségű chipek nagy tartósság

Top tervezés szimbolizálja a törekvés extrém teljesítmény. Carbon textúra kombinált 10vrstvým PCB hatékonyan csökkenti az elektromos ellenállás és kevesebb áramot fogyasztanak, ami jelentősen növeli a jel minőségét. Kiváló minőségű chipek útján kiválasztott szigorú szűrési folyamatot. Üzemi feszültség-ra csökkentjük 1,2 V, ami 20% -kal csökkenti összehasonlítva DDR3, ami a memória alacsony hőmérsékleten tartjuk.

legfontosabb jellemzői

  • XPG Z1 DDR4 szabvány
  • Létrehozta a next-gen platform processzorok Core i7 Haswell-E HEDTA (high-end asztali) és X99 platform
  • Támogatja az Intel XMP 2.0 (Extreme Memory Profile)
  • Speciális réz réteg PCBExtra
  • Futurisztikus design ihlette versenyautó szén karosszériák

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 666 MHz
Időzítés CL16

Interfész

Feszültség 1,2 V
Kód:  DD976a9a
Termékszám:  AX4U2666W8G16-BRZ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20