Oldal frissítése

ADATA 16GB KIT DDR4 2400MHz CL16 XPG Dazzle

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA 16GB KIT DDR4 2400MHz CL16 XPG Dazzle

Növeld számítógéped teljesítményét a legújabb DDR4 memóriával, amely hihetetlen teljesítményével lenyűgöz mindenkit, és bármilyen igényes alkalmazással megbírkózik. Az XPG Dazzle memóriamodul tovább viszi az XPG sorozat agresszív, mégis elegáns stílusát. A Dazzle kiváló minőségű chipekből tevődik össze, amelyek szigorú szűrési folyamaton mennek keresztül. Bízhatsz hosszú élettartamában és kompatibilitásában.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedi kialakítású modul a legigényesebbeknek
  • Szabadalmaztatott hűtés LED világítással
  • Nagy teljesítmény és alacsony energiafogyasztás (legújabb DDR4)
  • Stabil hűtés (SPD)
  • Kiváló minőség, hosszú élettartam

Egyedi megjelenés

A Dazzle XPG kiemelkedik a normál kinézetű memóriák tömegéből. A szabadalmaztatott hűtést elegáns LED világítás díszíti. Számítógéped ezzel a memóriával ujjászületik. Tulajdonságait leginkább számítógép-rajongók és olyan PC-tuningolók fogják értékelni, akik számítógépükbe csak a legjobbat keresik. Megjelenésével minden átlátszó oldalú gépet feldob és természetesen minden LAN-party hősévé válsz vele.

A legújabb technológia

Az XPG Dazzle a DDR4 minden előnyét magával hozza. A DDR4 jobb teljesítményével és alacsonyabb energiafogyasztásával biztos győzelmet arat a DDR3 felett. Az üzemi feszültség 1.5 V-ról 1.2 V-ra csökkent, ami annyit jelent, hogy 20%-kal kisebb az energiafogyasztása. Valamint az SPD (Serial Presence Detect) lehetővé teszi az operációs rendszerben való frekvencia növelést (BIOS nélkül).

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL16

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, XMP 2.0
Kód:  DD979a1
Termékszám:  AX4U2400W8G16-DRD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15