Oldal frissítése

ADATA 16GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG V3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA 16GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG V3

Tökéletes stabilitás és nagy teljesítmény

A jónevű ADATA XPG V3 rendszermemória sorozatának új moduljai a csúcsminőségű hardverek és az overclocking-olás minden igényes rajongójának megdobogtatja a szívét. Kellemes megjelenése a szemnek is örömet okoz. A sorozat egyedülálló, kivehető bordázatú TCT technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a közvetlen érintkezést az összes chip és a hűtő között. A 8rétegű PCB-vel és a kétunciás rézzel együtt még akkor is hatékonyan csökkentik a hőmérsékletet, ha az órajel határértékén dolgozol.

Az XPG V3 sorozatban átlagon felüli órajelű modulokat is találhatsz, amelyek tökéletes, semmilyen korlátokat sem szabó partnereid lesznek a processzorod órajelének beállításakor. Csak válaszd ki az órajel-frekvenciát, amelyet el akarsz érni, hogy a gépedből kihozhasd a maximumot. Az XPG V3 sorozatban megbízhatsz. Mindegyik memória chipet szigorú felülvizsgálati folyamat során választották ki.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL11

Interfész

Feszültség 1,65 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés
Kód:  DD973g4
Termékszám:  AX3U2400W8G11-DBV-RG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20