Oldal frissítése

ActionFit Philips SHQ2405BL kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ActionFit Philips SHQ2405BL kék

A Philips fejhallgatók azoknak készültek, akiknek a zene feltöltődést, hajtóerőt jelent. Segítségükkel elérd az elérhetetlent is. Ha olyan fejhallgatót szeretnél amely tökéletesen adja vissza kedvenc számaid dallamait, nem kell tovább keresned, most tulajdonosa lehetsz egy olyannak, ami tökéletesen ötvözi a modern technológiát egy bohókás, de funkcionális külsővel. Tökéletes társad lesz, mivel a helyén marad. A kényelmes viseletet a három szilikonból készült füldugó biztosítja, ezekből már csak a méreted kell kiválasztanod. 

Fontosabb jellemzők

  • Három méretbeli füldugók (S, M, L)
  • 8,6 mm átmérőjű erőteljes hangszórók
  • Tartomány 7-24000 Hz
  • Híváskezelés (felvétel, hívás befejezés, váltás hívások és zene között, hívástartás)
  • Vízálló fülhallgató (IPX2 standard)
  • Kevlar bevont kábelek
  • Kiváló hangminőség

Korlátok nélküli zenehallgatás

A kábel miatt sem kell aggódnod. A kevlar borításnak köszönhetően védve van a szakadásoktól, valamint ellenálló az extrém időjárással és mozgásformákkal szemben is. Az 1,2 méter hosszú kábel aranybevonatú, 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződik. A vízálló kialakítás megvédi a nedvességtől, így nem kell aggódnod, ha elázól vagy túlságosan izzadt leszl. A csupán 4,3 grammnyi tömegének köszönhetően szinte észrevehetetlen lesz a füledben. A neodímium mágnesek felelnek a tiszta hangzásért a legmagasabb hangoktól a legmélyebb basszusig. 

 
Kód:  JPI832f93a
Termékszám:  SHQ2405BL/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20