Oldal frissítése

Acra Módosítható súlyzó, króm, 17 kg

4,4 21 értékelés
23 490 Ft

Acra Módosítható súlyzó, króm, 17 kg

A felsőtest izmainak megerősítésére és megfelelő alakítására szolgáló módosítható súlyzó, amely lehetővé teszi a súlyzó igény szerinti és az edzéstervnek megfelelő beállítását. Tapasztalt sportolóknak és kezdőknek is alkalmas, de mindig kellő figyelmet kell szentelni a helyes választásnak. Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legjobb súlyzót. A súlytárcsák nagyobb tömegének köszönhetően a modell fizikailag jól felkészült és edzett sportolóknak alkalmas, akiket biztosan nem ijeszt meg néhány plusz kiló.

Fő jellemzők

  • A test és az izomzat tökéletes formázásra szolgál
  • Sportszer az egész családnak
  • Nagyon tartós anyagból tartós felületkezeléssel
  • A súlyzó tömege változatosan beállítható
  • Szilárd rögzítés a robusztus rögzítőgyűrűknek hála
  • Különböző típusú gyakorlatokhoz és testépítésre

A króm elegáns és tartós

A króm változatú egykezes módosítható súlyzó változatos, a 25 mm átmérőjű súlyzórúdra akár hat darab súlytárcsát is fel lehet helyezni. A súlyzók tömege különböző, ebből kifolyólag főként a felhasznált súlytárcsák méretében térnek el egymástól. A súlytárcsákat a külső oldalukon megbízható rögzítőgyűrűvel rögzítheted. Változékonyságának köszönhetően a súlyzó tömegét hozzá lehet igazítani a gyakorlatok jellegéhez és a sportoló igényeihez.

A gyakorlatok széles skálájához alkalmas

A módosítható súlyzókat nagyon változatosan használhatod, használhatók a guggolásokhoz, kitörésekhez, alkalmasak kinyomáshoz és emeléshez. A test megerősítése és alakítása mellett a gyakorlatok során fokozódik a bazális anyagcsere, javul az izmok vérellátása, a kardiovaszkuláris és az izomerősítő edzés optimális kombinációja.

Nem kell úgy kinézned, mint Rambo

De nincs semmi rossz abban, ha egy kicsit megformázod az alakodat. Ez a súlyzó azoknak készült, akik nem félnek megragadni egy komoly szerszámot és dolgozni egy jót, csak el kell fogadni a kihívást.

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Típus

Típus Súlyzó
Tulajdonságok Egykezes, Állítható súlyú

Tömeg

Egy darab tömege 17 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Króm

Méretek

Rúd átmérője 25 mm
Tengely átmérője 25 mm

Szín

Szín Ezüst

Fajta

Fajta Állítható súlyú
Méret Egykezes
Kód:  SPTif0823
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595042736908
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20