Oldal frissítése

Kentaur AQ 655

4,5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kentaur AQ 655

Centaur AQ 655 hangszóró kiváló hangélményt biztosít megfizethető áron. A felületkezelt természetes funér borítás elegáns megjelenést kölcsönöz a rendszernek. A kialakítás egyik sajátos jellemzője a szendvics előlap, amely bonyolult támasztékrendszerrel rendelkezik, így tökéletes merevséget biztosít, hogy a kapott hangok minél valósághűbbek és pontosabbak legyenek. Ennél a hangszórónál nem kell kompromisszumot kötni, ha zenét szeretnénk hallgatni.

 
A hangszórók aranyozott csavaros terminálokkal és elülső basszreflex-el rendelkeznek, aminek köszönhetően bármilyen szoba stílusához illeszkedik. A két  8"-es basszus hangszóró polipropilén membránnal rendkívül dinamikus, mégis pontos és részletes basszust biztosít. A spektrum további részeit pedig a régi, 5,25" -os hangszóró fedi le, egy polipropilén membránnal és egy 1"-es dómegységgel rendelkező magassugárzóval. A hangszóró így bármilyen stílusú zene hallgatásához megfelelő és kiváló alapot nyújt a házimozi rendszerekhez is.


Műszaki adatok:
Hang jellemzők:
Konstrukció: 3-utas basszreflex
Frekvencia tartomány: 35 - 30.000 Hz (- 6 dB)
Zaj / Zenei teljesítmény: 120 W / 250 W
Érzékenység 91 dB / W / 1 m
Impedancia: 8 ohm
Kimenet: 12, 12, 6 dB / okt,
Kivitelezés:
Befejezés: Black Ash
Térfogat: 47 l
Méretek: 255 x 890 x 320 mm (Sz x H x D)
Súly: 19,5 kg / db
 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  AQK005x
Termékszám:  AQ Kentaur 655

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20