Oldal frissítése

85" TCL 85X6US

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

85" TCL 85X6US

Ez nem csak egy sima televízió, hanem egy valódi házimozi is. A TCL bemutatja az új síkképernyőt, amely QLED technológiával, precíz 4K UHD felbontással és hatalmas, 85"-os képátlóval rendelkezik. Ez a képátló 216 cm-nek felel meg, tehát egy nagyon nagy falra lesz szükséged, ahová a VESA szabványnak köszönhetően felakaszthatod. Ezenfelül a készülék Android operációs rendszeren fut, amely képes azonnal csatlakozni az otthoni hálózathoz, és amely számtalan alkalmazást biztosít. A 85X6US televízióval minden pixelt és minden részletet hihetetlen, magával ragadó színmélységben élvezhetsz.

A TCL 85X6US televízió legfontosabb előnyei

  • Hatalmas, 216cm-es képátló QLED technológiával
  • A Quantum Dot technológia páratlan színeket, fényerőt és kontrasztot kínál
  • Precíz, nagy felbontású kép és hang
  • Fejlett HDR Premium 1200 + széles színskála
  • Integrált WiFi modul, LAN port és Bluetooth
  • Android operációs rendszer a végtelen szórakozáshoz
  • Elülső hangsugárzók, soundbar és különálló Harman Kardon subwoofer
  • Dolby Atmos térhangzás

A legújabb technológia a tökéletes kép és hang érdekében

A Quantum Dot technológia javítja a színminőséget, amely révén valóban lenyűgöző lesz a teljes képminőség a 85"-os képernyőn. A fejlett HDR Premium 1200 ragyogó képeket biztosít a világos és sötét árnyalatok pontos reprodukciójával. A Wide Color Gamuttal pedig teljes, gazdagabb és természetesebb árnyalatú színeket élvezhetsz. Ez az intelligens televízió még a környezeti sötétségre, valamint a környezeti fényre is reagál, illetve az érzékeny vezérlésének hála kihangsúlyozhatod a fényerőt és a kontrasztarányt is. Továbbá a csúcsminőségű hang nagy felbontású reprodukciójához rendelkezésre áll a Dolby Atmos technológia, amely kielégíti még a kedvenc filmjeid hangzására vonatkozó magas szintű igényeidet is. Maguk a hangszórók az állvány elegáns hengerén helyezkednek el, és mind az előtérre, mind pedig mindkét oldalra irányulnak. Ezeknek az összteljesítménye eléri a 320 W-ot.

Az Android operációs rendszer végtelen szórakozást nyújt

Az intelligens televíziók egyre népszerűbb Android operációs rendszere természetesen a TCL 85X6US szívéből sem hiányozhat. Készülj fel a szórakozás végtelen világára. Az összes kedvenc alkalmazásaidat, amelyeket eddig csak a telefonod kis kijelzőjéről ismertél, már megcsodálhatod a 4K UHD felbontású, 85"-os képernyőn. A Google Play Store összes általános alkalmazásán kívül szintén hozzáférhetsz a Google Play Movies & TV és Google Play Music szolgáltatásokhoz. Ráadásul a televízióhoz megvásárolhatsz egy olyan intelligens távirányítót is, amely támogatja a hangalapú keresést. Végül, de nem utolsósorban, ne felejtsük el a Chromecast built-in platformját, amely lehetővé teszi a telefonodon lévő kedvenc alkalmazásaid vagy más szórakozás valós idejű megtekintését közvetlenül a televízió hatalmas képernyőjén.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók Webböngésző

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 190 cm
Magasság 125,2 cm
Mélység 42,4 cm
Magasság talp nélkül 109,6 cm
Mélység talp nélkül 7,2 cm
Tömeg 54 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690g1
Termékszám:  85X6US
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05