Oldal frissítése

85" TCL 85P745

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
480 990 Ft

85" TCL 85P745

TCL 85P745 - 4K UHD HDR - Végtelen szórakozás nagyszerű, részletgazdag HDR képpel

A 4K HDR biztosítja, hogy mind a sötét, mind a világos jelenetek megjelenítésével a legapróbb részletek is kiemelkednek. A TCL 85P745 a szabványos HDR10 és HLG formátumokon kívül olyan fejlettebb formátumokat is támogat, mint a HDR10+ és különösen a Dolby Vision HDR, így a legfinomabb részleteket és a nagyszerű képet élvezheted.

Wide Color Gamut - Széles színskála a moziszerű színekért

Fedezd fel a digitális mozi hihetetlenül intenzív és rendkívül valósághű színvilágát a nappalidban a széles színskálával, amely 30%-kal több tiszta és gazdagabb színt ad vissza, mint a hagyományos LED képernyők.

A TCL 85P745 MEMC technológiával rendelkezik a zökkenőmentes mozgás érdekében

A speciális MEMC algoritmusok biztosítják a sima és éles mozgást, szaggatás nélkül, így a TCL 85P745 tévé képernyőjén még a leggyorsabb jelenetekben sem maradsz le egyetlen részletről sem.

A TCL 85P745 támogatja az összes HDR formátumot

Élvezd a nagyszerű HDR-élményt a forrástól függetlenül. Számos HDR formátum létezik, amelyek meghatározzák a minőséget: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION. A TCL 85P745 mindegyiket támogatja. A Dolby Vision HDR formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatásban, a legújabb játékkonzolokban és az UltraHD Blu-Ray adathordozókon használják.

Game Master 2.0 - az optimális játékélményért

A játékosok számára a tévé gyors reakciója legalább olyan fontos, mint a jó kép. A HDMI 2.1 interfésznek és az ALLM funkciónak köszönhetően automatikusan a legalacsonyabb késleltetési időt és a legjobb képbeállításokat kapod a játékhoz. Rendelkezésre áll még egy átlátható Game Bar, valamint egy 120 Hz-es Game Accelerator funkció a magasabb frissítési frekvenciákhoz az élesebb, simább mozgás és a még gyorsabb válaszidő érdekében.

120Hz-es Game Accelerator - 120Hz-es frekvencia a simább és élesebb játékhoz

A TCL legújabb 120 Hz-es DLG* (Dual Line Gate) technológiájával az automatikus tartalomadaptációs funkció magasabb képfrissítési sebességet és alacsonyabb késleltetést biztosít. Már csak egy érintés választ el a sokkal simább játékélménytől.

*120 Hz-es képfrissítési sebesség a TCL 85P745 esetébenaz egyedülálló algoritmusoknak és technológiáknak köszönhetően érhető el.

TCL 85P745 HDMI 2.1-gyel

A játékosok számára a TCL 85P745 televízió gyors reakciója ugyanolyan fontos, mint a jó kép. A HDMI 2.1 interfésznek és az ALLM funkciónak köszönhetően automatikusan a legalacsonyabb késleltetési időt és a legjobb képbeállításokat kapod a játékhoz.

*A HDMI 2.1 funkcionalitás eléréséhez a legújabb HDMI 2.1-képes játékkonzol vagy PC szükséges.

A TCL 85P745 Dolby Vision · Atmos funkciót használ

A legmodernebb Dolby Vision képtechnológiával és a legmodernebb Dolby Atmos térhatású hangtechnológiával úgy érezheted magát, mintha moziban lennél. Élvezd a nagyszerű film-, TV- és játékélményeket!

*A Dolby Vision a Dolby Laboratories védjegye. A Dolby, a Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegyei.

TCL 85P745 Google TV-vel

Fedezd fel az új filmeket és műsorokat az összes előfizetett szolgáltatásból! A TCL 85P745 javaslatokat tesz az általad nézett és a téged érdeklő tartalmak alapján, így könnyedén megtalálhatod a következő kedvenc tartalmadat.

Hands-Free Google Assistant

A TCL 85P745 Google TV kihangosított hangvezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Anélkül, hogy felállnál a székedből, kiválaszthatod a tartalmat, alkalmazásokat futtathatsz, bekapcsolhatod a tévét, válthatsz bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok mást csinálhatsz. Egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes.

*A hangvezérlést a tévé alján található külön mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával engedélyezheted vagy tilthatod le.
* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állástól függ.

A TCL 85P745 támogatja a Google Meetet

A Google Meet segítségével könnyedén kezdeményezhetsz egyéni hívást, vagy csatlakozhatsz csoportos híváshoz videochat vagy hanghívás céljából. Küldj hang- vagy videomemorzsákat stb. a TCL 85P745 televízión keresztül.

*Kompatibilis USB-kamera szükséges. Külön megvásárolandó.
*A Google Meet a Google LLC vállalat védjegye.

Alexa lehetővé teszi, hogy a hangod irányítsa a világodat

Az Amazon Alexa a felhőben él, és egyre okosabb. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, kapcsolja be a híreket, az időjárás, állítsa be a TV hangerejét, váltson TV-csatornát, vezérelje okosotthonodat és még sok mást.
*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközök használatát, beleértve az Amazon Echo-t, az Echo Dotot, az Echo Show-t, az Echo Spotot és az Echo Plust (külön megvásárolható) a TV vezérléséhez.

Élvezd a rengeteg tartalmat a legjobb HDR minőségben

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és mivel a TCL 85P74 sorozat minden HDR formátumot támogat, így mindig a lehető legjobb formátumban játszhatod le a tartalmakat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, amellyel a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.

A TCL 85P745 Keret nélküli fémszerkezet kétféle pozícióval

A keret nélküli kialakítás jobban kiemeli a nagy képet, és elegáns megjelenést biztosít. Ugyanakkor a TCL 85P745 keskenyebb bútorokon is elhelyezhető a kétféle elhelyezésnek köszönhetően. A keret nélküli kialakítás jobban kiemeli a nagy képet.

*A jellemzők és specifikációk modellenként, méretenként és régiónként változhatnak.

Multisound - a TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszásának képessége

A Multisound funkció lehetővé teszi a TCL 85P745 televízióról és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszását, valamint az egyes hangerő független szabályozását. Vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatókkal egyaránt működik.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 450 nit

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 189 cm
Magasság 115,8 cm
Mélység 38,2 cm
Magasság talp nélkül 108,1 cm
Mélység talp nélkül 9,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 171,6 cm
Tömeg 30 kg
VESA felfüggesztés 600×300

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Titánium
Kód:  WK690g3f
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  85P745
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10