Oldal frissítése

85" Samsung UE85DU8072

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -6 %
659 900 Ft 699 990 Ft

85" Samsung UE85DU8072

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung Samsung Crystal UHD televízió. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 85
Televízió 85

85" Samsung UE85DU8072 televízió lényegesebb tulajdonságai

  • A nagyszerű Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú TV-nek köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert futtatja
  • Edge LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely rendkívüli élességet garantál. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén helyezkednek el, ezáltal érdekes választás azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást kedvelik.

Televízió 85
Televízió 85

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV nagyszerű látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely segít elérni a tiszta képet.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 85
Televízió 85

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A VRR technológia lehetővé teszi a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Ez a nagyszerű Samsung TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ezen Tizen smart televízió számos vonzó funkciót rejt, mint Bixby. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a modern Samsung TV összes smart tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a remek Samsung LCD LED televízió lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Az integrált webkamera segítségével részt vehetünk videóhívásokban, arcfelismerő alkalmazásokat használhatunk, illetve kipróbálhatunk sok egyéb funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

112,91 × 190,09 × 39,66 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

108,61 × 2,69 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

55,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 190,09 cm
Magasság 112,91 cm
Mélység 39,66 cm
Magasság talp nélkül 108,61 cm
Mélység talp nélkül 2,69 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 142,86 cm
Tömeg 55,3 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175i5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UE85DU8072UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20