Oldal frissítése

85" Samsung UE85CU8002

4,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
479 990 Ft

85" Samsung UE85CU8002

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen Samsung TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. Gamer mód nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 85
Televízió 85

85" Samsung UE85CU8002 TV főbb paraméterei

  • A remek Samsung TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja
  • Edge LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén kaptak helyet, így vonzó lehet azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást részesítik előnyben.

Televízió 85
Televízió 85

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV nagyszerű látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely biztosítja a kép tisztaságát.

A TV HDR komptatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 85

Légy top gamer ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód funkcióval igazi élmény lesz a játék. Ez a remek Samsung TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. 360°-os lejátszáskor minden irányból megtekinthető a videó. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a remek Samsung LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

113,15 × 190,09 × 39,47 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

108,61 cm

Tömeg:

43,5 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 190,09 cm
Magasság 113,15 cm
Mélység 39,47 cm
Magasság talp nélkül 108,61 cm
Tömeg 43,5 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR176k4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UE85CU8002KXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15