Oldal frissítése

85" Samsung QE85Q900R 8K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

85" Samsung QE85Q900R 8K

8K QLED TV. A valódi tökéletesség



Harminchárom millió pixel

A 4K Ultra HD-nál négyszer részletesebb. Tizenhatszor több mint a Full HD. Hihetetlenül valósághű. Ez a Samsung új QLED televíziójának 8K felbontása. A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED a maga 33 millió képpontjával fantasztikus élményt kínál, legyen az film, a kedvenc sorozatod vagy a legkedveltebb játékod.



Valóság, lenyűgöző felbontásban

A magas felbontás nem csak rendkívül finom részleteket, de rendkívül realista érzetet is kelt, bármit is nézel rajta.  A 8K kép egyszerűen beszippant. A magával ragadóan finom panel ráadásul megakadályozza azt az igen zavaró hatást, amikor lehet látni a pixeleket. Közelről nézve is csak az átjátszott képélmény jön át, nem pedig a Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED képernyőstruktúrája.



Exkluzív mesterséges intelligencia

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV nem mindennapi élményt nyújt. Ugyanis hardverében mesterséges intelligencia rejlik, amely az átlagos képeket is a 8K-hoz közeli minőségre hozza fel. Tehát az alacsonyabb felbontású tartalmat is képes feljavítani közel erre a szintre. Csökkenti a nem kívánatos zajszintet, kiemeli az eddig rejtett részleteket, ráadásul képes analizálni és optimalizálni a lejátszott hangot. Olyan mintha Te is az adott jelenet részesévé válnál!



A tökéletes berendezés szerves része

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED intelligens lehetőségeit akkor is nagyra fogod értékelni, amikor épp nem nézed. A kikapcsolt képernyő ugyanis intelligens képernyővé változik, azaz a fal színével mosódik össze vagy az Általad kiválasztott tartalom jelenik meg rajta. Ezen kívül a One Invisible Connection megoldásnak köszönhetően az adatátvitelhez elég egyetlen, alig látható kábel. Segítségével összekötheted a rejtett One Connect Box elosztóval, amelyhez az összes további készüléket csatlakoztathatod.



Lélegzetelállító fény- és árnyskála

A 8K QLED TV képernyőjén finomabb kép jelenik meg úgy a 33 millió pixelnek, mint az előrehaladott HDR technológiának köszönhetően, így kimagaslóan magas, több mint 4000 nites fénysűrűséget élvezhetsz. Így a jelenetek ténylegesen világos és nagyon sötét részei sokkal részletgazdagabban jelennek meg.  Ennek köszönhetően a filmeket végre úgy láthatod, ahogy azokat alkotóik megálmodták!



Tökéletes háttérvilágítású képek

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV nézése közben egyedülálló benyomást keltenek az innovatív technológiák magukkal ragadó összjátéka. A Direct Full Array Elite rendszer a kiegyensúlyozott összkép eléréséhez realisztikusan világos fényekkel és mélyen sötét árnyalatokkal módosít a képernyő háttérvilágításán. Márpedig a prémium kategóriás Samsung televízióknál a 100 százalékos színvolumen megjelenítése természetes.



Viszlát távirányítók sokasága!

Felejtsd el az időt, amikor a tökéletes audiovizuális élményért több távirányítónak is a kezed ügyében kellett lennie. A Samsung a Quantum Dot technológiás televízióinál a One Remote Control-t használja, amely lehetővé teszi a különféle készülékek kényelmes vezérlését egyetlenegy távirányító segítségével. A csatlakoztatott készülékeket a tévé ráadásul magától felismeri és megjelöli, amellyel megkönnyíti azok beállítását.



Sokkal nagyobb videojáték élmény

Fedezd fel a játékélmény teljesen új dimenzióját nappalid kényelméből! A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED támogatja a Steam Link-et, amelynek köszönhetően képernyőjén a legkedveltebb Steam platformjátékaidat is élvezheted. Nem lesz tehét szükséged speciális Steam set-top-box-ra, a Samsung QLED TV mindent elintéz.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR184z85
Termékszám:  QE85Q900RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10