Oldal frissítése

85" Samsung QE85Q80B

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

85" Samsung QE85Q80B

A ragyogó színek és hangok tökéletes szimfóniája

Gazdag és tiszta kontraszt közvetlen háttérvilágítással

Fedezd fel az intenzív színek és a kristálytisztaság tűzijátékát a Samsung QLED TV-k következő generációjával! Ezek közvetlen háttérvilágítással vannak felszerelve, amely pontosan vezérelt LED-eket használ koncentrált zónákban, hogy hihetetlenül valósághű képalkotást hozzanak létre tökéletes, teljes kontrasztban, lenyűgöző fekete mélységgel és fehér tisztasággal.


A Samsung QE85Q80B SMART QLED TV képének és hangjának tökéletes harmóniája

Merülj el az akcióban, akár a legújabb filmet nézed, akár kedvenc játékodat játszod. A fejlett, felső sugárzású hangszórók és a legmodernebb Dolby Atmos technológia kombinációja olyan térhatású hangzást hoz létre, amely téged is magával ragad. Vedd körül magad dinamikus hanggal, és készülj fel a moziszerű élményre!

Nagy teljesítményű Quantum Processor 4K

A Samsung QE85Q80B SMART QLED készüléket egy fejlett Quantum Processor 4K processzor hajtja, amely támogatja a mesterséges intelligenciát és a mélytanulást. Teljesítményének köszönhetően minden tartalmat, még a régebbi filmklasszikusokat is kiváló minőségű 4K felbontásban láthatod. Amellett, hogy minden jelenetet optimalizál, a hangrendszert is úgy hangolja, hogy a TV-élményt a kiválóság új szintjére emelje.


A Q HDR 1000 a legapróbb részleteket is feltárja

Lépj be a hihetetlenül valósághű színek, dinamikus képek és lenyűgözően mély kontrasztok új világába. A fejlett Q HDR 1000 technológiának köszönhetően a legapróbb árnyalatokat és részleteket is teljes pompájában láthatod mind az éjszakai, mind a világos jelenetekben - anélkül, hogy a kép túl sötét vagy túlexponált lenne. A Samsung QE85Q80B SMART QLED készülékkel a hollywoodi kasszasikereket és filmklasszikusokat élvezheted a legjobban, akár a világos fényben vagy romantikus sötétségben fürdő nappaliban is. Minden szín és kontraszt mindig abszolút tökéletes lesz.

A Samsung QE85Q80B SMART QLED TV gyönyörű, valósághű színei

Legyen szó a fűről a futballstadionban, egy hollywoodi színésznő bőréről vagy a videojátékban megjelenő fém páncélról, a képernyőn minden valósághű színekben pompázik majd. A Quantum Dot technológia egymilliárd színárnyalatot kínál, és a 100%-os színmennyiség biztosítja, hogy nagy és kis fényerőnél is kiemelkedjenek.

3D képmélység

Mélyítsd el a moziélményt a Samsung beépített Real Depth Enhancer funkciójával, amely mélységjavító technológiát használ. Ugyanazon az elven működik, mint az emberi szem - elsősorban a fő témát emeli ki, és a környezetet változatlanul hagyja. Ez tökéletesen valósághű képet eredményez.

Tökéletes a játékosok számára

Készülj fel a felejthetetlen játékélményre akár 4K felbontásban, bosszantó késleltetés és zavarok nélkül az innovatív Motion Xcelerator Turbo+ funkciónak köszönhetően. A Samsung QE85Q80B SMART QLED szuper teljesítményt és az éles képeket még rendkívül gyors mozgásban is a 120 Hz-es frissítési frekvencia és az AMD FreeSync Premium Pro tanúsított technológia biztosítja, hogy minden képkocka hibátlanul szinkronizálódjon a játékeszközöddel, akár PC-n, akár játékkonzolon játszol.

Hagyd, hogy a Samsung QE85Q80B SMART QLED TV prémium kategóriás hangzása körbeöleljen

Minden szoba más és más, de a Samsung QE85Q80B SMART QLED készülékén már nem kell minden részletet beállítanod. A SpaceFit Sound Calibration elemez és optimalizál mindent a számodra, így elmerülhetsz kedvenc játékaidban vagy filmjeidben, és teljes mértékben élvezheted azokat.

Tedd a lehető legkényelmesebbé az életedet

Könnyítsd meg az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső áttekintést kaphatsz intelligens készülékeidről. Vezéreld mindent a mosógéptől a világításig a Samsung QE85Q80B SMART QLED nagyképernyőjéről egy áttekinthető kezelőfelülettel - mindezt egyszerűen és intuitív módon.



Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 189,28 cm
Magasság 116,31 cm
Mélység 33,88 cm
Magasság talp nélkül 108,32 cm
Mélység talp nélkül 5,49 cm
Tömeg 50,1 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Ezüst

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang, Hang-kalibrálás

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR177r6
Termékszám:  QE85Q80BATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15