Oldal frissítése

85" Samsung QE85Q60C

Ingyenes
szállítás boltjainkba
599 990 Ft

85" Samsung QE85Q60C

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű Samsung Samsung QLED TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 85
Televízió 85

85" Samsung QE85Q60C TV legfőbb jellemzői

  • A remek Samsung Samsung QLED sorozatú TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint Canal+ és Xbox Game Pass

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a remek Samsung TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal biztos népszerű lesz az elegáns és vékonyabb kialakítású TV-t kedvelők körében.

Televízió 85
Televízió 85

QLED technológia a tökéletes látványért

Ülj le a TV képernyője elé, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy feszültséggel teli thriller alkotói forgatták. Pontosan ez az a kép, amire számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a remek 85" Samsung QE85Q60C QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes otthoni filmezésről.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 85
Televízió 85

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A remek AMD FreeSync és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ez a nagyszerű Samsung TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

Használd ki a nagyszerű Samsung televízió összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a klasszikus videókban nem látnánk.

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Samsung QLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha unalmas a TV műsor, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

112,3 × 190,1 × 34,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

108,6 cm

Tömeg:

43 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői AMD FreeSync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 190,1 cm
Magasság 112,3 cm
Mélység 34,5 cm
Magasság talp nélkül 108,6 cm
Tömeg 43 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176r4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE85Q60CAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15