Oldal frissítése

85" Samsung 85Q950TS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

85" Samsung 85Q950TS

A kedvenc filmek és műsorok követéséhez szükséges egy olyan televízió, amelyik tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A tekintélyes, 85 " képátló a(z) Ultra HD 8K felbontással együtt ideális választás a nagy terekbe. A tökéletes Ultra HD 8K felbontás hibátlanul sima és mély képet ad. A QLED technológia, amit a Samsungnak köszönhetünk nagy teljesítményű Quantum Dot diódák használatával biztosít rendkívül élénk színeket egészen a képernyő sarkáig. Vagyis a kép ennek a technológiának a segítségével a lehető legnagyobb hűséggel kerül visszaadásra. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 85" Samsung 85Q950TS televízió legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű, 8K felbontás
  • Kivételes QLED technológia nagy fényerővel és élethű színekkel
  • 85" képernyő nagyság
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) Samsung televízió kivételes képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 85" Samsung 85Q950TS kristálytiszta megjelenítésével a legmagasabb igényeket is kielégíti. A 8K megjelölés tizenhatszor annyi ún. pixelt jelent a képernyőn az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Vagyis a kép 7680×4320 pixelt tartalmaz, ami kivételes szintű részletgazdagságot eredményez. Még közelről sem változik a képminőség, tökéletesen éles lesz. Az egyedülálló 8K képernyőn filmeket vagy sorozatok is nézhetsz a lehető legjobb minőségben. Még a gyengébb felbontásban forgatott régebbi filmeket vagy sorozatokat is mesterségesen feljavítja a televízió , aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a kínált alkalmazások zökkenőmentesebb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Tökéletes színvisszaadás a QLED technológiával

Az elsőosztályú képminőséget a különleges QLED technológia biztosítja, amely fejlett diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Így a jelenleg elérhető legszélesebb színválasztékot tudja megjeleníteni, ami miatt a kép igazán élethű lesz. Egyidejűleg kiváló fényerő is jellemzi és világosabb helyiségekben is jól nézhető. A kép mindig hibátlan és torzulásmentes marad, oldalról nézve is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Steam Link
SMART funkciók 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC
Kód:  WR181q9
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20