Oldal frissítése

84" Philips BDL8470QU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

84" Philips BDL8470QU

A QU kijelző létrehozásakor kiemelten a minőségre és gyakorlatiasságra összpontosítottak a tervezők, hogy miként lehet a leghatékonyabban az adott témát bemutatni a nagyközönség számára, valamint hogy ehhez kapcsolható interaktív érintő felületeket alkossanak. Ezen könnyen alkalmazható megoldás, megfelel az Ön elvárásainak is. Számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy az adott információ megjelenítésre kerüljön kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. A nagy felületen történő megjelenítés, nem csupán egy, hanem akár 4 különböző forrásból is megvalósítható egyszerre, így minden információ tökéletesen társítható, összpontosítva a kiváló áttekinthetőségre.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerre több néző elvárásának teljesítése 
  • Ugyanaz a minőség éles szögből nézve is 
  • Különleges Ultra HD képélesség
  • Akár négy bemeneti forrás is használható egyszerre
  • USB lejátszás idő programozással
  • A felhő alapú szolgáltatások lejátszása (integrált böngésző HTML5)
  • Az OPS slot médialejátszó kompatibilis a hagyományos OPS-el
  • Készenléti tartalom az elsődleges források leállása esetén
  • Kijelző a flotta távoli vezérlésre (SmartControl)
  • Háttérvilágítás ellenőrzése, költségmegtakarítás céljából 

Egyszerű telepítés

Az elkészített anyagokat elég USB-re menteni, majd azt csatlakoztatni a kijelzőhöz. A lejátszás nem véletlenszerűen történik. Hozza létre a tételek listáját, és tervezze meg a tartalmat a képernyőn lévő ajánlás szerint, hogy az információ alkalmazkodjon az adott időhöz. A könnyen használható tartalomkezelő rendszer hatékonyan beállítja prezentációja tartalmát. A SmartCMS segítségével minden napra 24 órás saját program tervezhető.

Hálózati partner

Előnyben részesíti a flexibilis hálózatot? A tartalmat szabályozhatja a cloud szolgáltatások révén, a HTML5 integrált böngésző segítségével. Csatlakoztassa a kijelzőt a hálózathoz, és az erre fenntartott URL cím készen áll a tartalom feljátszására a távoli tárhelyből.

Végtelen lehetőségek

Leginkább említésre méltó az OPS slot, amely az egyszerű kijelzőt, a digitális prezentációra alkalmas átfogó megoldásokra képes készülékké teszi. Lehetősége van hardver frissítésre vagy módosításra, szükség szerint. Az OPS slotnak köszönhetően a kijelző kibővíthető számos különböző egységgel, beleértve a nagy teljesítményű számítógépeket, médialejátszókat és egyéb megoldásokat is, ahonnan a prezentáció bemutatható. Az OPS slotnak köszönhetően egyszerűen a felhasználói terület még széleskörűbbé válik.

Állandó használatban

A kereskedelmi alkalmazások esetében biztos lehet benne, hogy még a fő forrás leállása esetén sem szűnik meg az adatok megjelenítése. A FailOver folyamatos védelmet biztosít a lejátszó vagy a számítógép meghibásodása esetén, ahol az elkészített prezentáció található. Az elsődleges források leállása esetén a FailOver automatikusan aktiválja a biztonsági mentés lejátszását. Ennek következményeképp a kijelző leállás nélkül teljesíti feladatát, akkor is ha meg kell változtatni a kijelző tartalmát.

Okos kezelhetőség 

Távolról vezérelheti és felügyelheti valamennyi nyilvános kijelzőt a softwarek és a RJ45 és RS232C csatlakozókon keresztül. A SmartControl segítségével beállíthatja a videó bemenetet, a szín beállítást, a kijelző azonosítót videó fal létrehozáskor és az egyes kijelzők diagnosztikáját. Minden eszköz rendelkezésére áll tehát ami ahhoz szükséges,hogy a kijelzőket egy központi helyről tudja kezelni.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 84 " (213,36 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 12 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2
Natív kontraszt 1400:1
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, VGA, DVI
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Adat interfész RJ-45 (LAN)
Adatinterfész szabványok USB 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 3 ×
DVI 1 ×
DisplayPort 2 ×
VGA 1 ×
USB 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 191 cm
Magasság 110,2 cm
Mélység 7,78 cm
Tömeg 70 kg
VESA felfüggesztés 600×500
Kód:  WC147b
Termékszám:  BDL8470QU/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20