Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

82" Samsung UE82TU8072

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

82" Samsung UE82TU8072

Samsung UE82TU8072 TV kiemelkedő teljesítménnyel és smart vezérléssel


Gazdag színválaszték

A Samsung UE82TU8072 televízió csúcskategóriás Crystal kijelzőjével egy egészen új dimenziójú audiovizuális élmény vár Rád. Téged is magával ragad a kristálytiszta színek áradata.




Intelligens 4K Crystal Processor

A hardvert az intelligens 4K Crystal Processor lapkakészlet biztosítja, amely valós időben optimalizálja a színeket, a kontrasztot és a HDR beállítást, hogy a lehető legjobb audiovizuális élményt nyújtsa minden egyes jelenetben.


Főszerepben a minimalista stílus

Hagyd, hogy Téged is elvarázsoljon a Samsung UE82TU8072 televízió végtelen képernyője, amelyen az ultravékony fém keret biztosan nem vonja el a figyelmedet. Csupán a kedvenc műsorod végeláthatatlan színmélysége és élénk részletei tűnnek majd fel.



Tapasztald meg a 4K felbontás varázsát

A 4K felbontás a standard Full HD televíziókhoz képest négyszer annyi képponttal büszkélkedhet. Az UHD televíziókon négyszer jobb és élesebb képekre számíthatsz ahhoz viszonyítva, mint amit a Full HD felbontás esetén megszokhattál.



HDR technológia támogatása

A magas dinamikatartomány (HDR) egy olyan technológia, amely növeli a készülék fénysűrűségét, ezáltal pedig annak színspektrumát. Ez legfőképpen az igazán világos vagy sötét jelenetekben látható, amikor is az addig rejtve maradt részletek egészen új szintjét ismerheted meg.



Praktikus játék mód

Merülj el a játékban még gyorsabban! A játék módnak köszönhetően nem csak gyorsabban csöppenhetsz bele a kedvenc játékodba, hanem jobban ki is élvezheted azt. Ez a mód mérsékli a késleltetést illetve optimalizálja a TV képvilágát, amely azt jelenti, hogy zökkenőmentes játékélményben lehet részed elmosódott vagy szaggatott jelenetek nélkül.



Családi album Ambient módban

Vedd körbe magad a legkedvesebb emlékeiddel az Ambient üzemmóddal. Amikor éppen nem nézed a tévét, a készülék kollázs vagy diavetítés formájában jeleníti meg az általad kiválasztott képeket. Az Ambient üzemmód másik előnye, hogy tökéletesen egybeolvad a környező falak színével, így egyáltalán nem zavarja meg a nappalid stílusát.


Egy távirányító mind fölött

Szabadulj meg minden felesleges távirányítótól. Mostantól csak egyetlen egyre lesz szükséged, ez pedig a One Remote. Lehetővé teszi a TV tartalmak, a set-top box, a játékkonzolok és a helyi alkalmazások egyértelmű és gyors vezérlését.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 82 " (208,28 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 182,99 cm
Magasság 114,8 cm
Mélység 39,22 cm
Magasság talp nélkül 104,5 cm
Mélység talp nélkül 5,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 166,02 cm
Tömeg 38,9 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179g2
Termékszám:  UE82TU8072UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10