Oldal frissítése

82" Samsung QE82Q950 8K

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

82" Samsung QE82Q950 8K

Tapasztald meg a jövőt a QLED Q950R készülékkel


A 8K felbontás magával ragad, és el sem enged

Tekintsd meg a világ színének minden árnyalatát a Samsunggal és merülj el a QLED 8K Q950R televízió valósághű világában. Fedezd fel az olyan apró részleteket is, amelyeket más TV-n biztosan nem láthatnál meg. Legyen a hétköznapi TV nézés is egyedülálló 8K felbontású élmény.



33 millió érv a QLED 8K TV mellett

A 8K felbontás egyszerűen lélegzetelállító. Négyszer részletesebb, mint a 4K Ultra HD, tizenhatszor kifinomultabb, mint a normál Full HD. A 33 millió pixellel valóban lenyűgöző a képvilág, hiába is keresnéd a pixeleket a képernyőn, csak és kizárólag a csodálatos feldolgozású képet látod magad előtt.



Hihetetlenül tiszta részletek

Fedezd fel a QLED TV-k új lehetőségeit a Direct Full Array Elite közvetlen háttérvilágítással. Ennek a technológiának köszönhetően hihetetlenül pontos színreprodukciót és kontrasztot élvezhetsz a képernyőn. A fekete szín valóban fekete lesz, minden jelenetnél érzékelhető a lenyűgöző mélység és a részletek világos kifinomultsága is. A HDR 4000 technológiával olyan részleteket is láttatni enged a képernyőn, amelyek egyébként rejtve maradnának előlünk a világos illetve az árnyékos jelenetekben. Az éjszakai jeleneteknél egyáltalán nem jelenít meg mindent feketében, éppen ellenkezőleg, a HDR segítségével minden kitűnik természetes kontrasztjával és színeivel.



Felskálázás mesterséges intelligenciával

A QLED Q950R televízió szíve a Quantum 8K processzor, amely páratlan teljesítményt nyújt, miközben a kedvenc filmjeidet és sorozataidat nézed. Nem csak a hangzás és a képernyő fényerejének automatikus beállítására képes a környezeti viszonyok alapján, hanem még az AI Upscaling technológiával is kecsegtet. A gépi tanulásnak és a mesterséges intelligenciának köszönhetően az alacsony felbontású képeket is közel 8K minőségben tálalja. Kidolgozza a részleteket, csökkenti a zajosságot és új életet lehel a régi képsorokba.




Okosabb, nagyobb és jobb

Nem árulunk el azzal újdonságot, hogy néhány műsort egyszerűen jobban élvezünk a nagy képernyőn. Az akció garantáltan magával ragad, legyen szó akár egy futballmérkőzésről vagy egy hollywood-i kasszasikerről. Emellett a QLED televízió mindig az aktuális környezeti viszonyokhoz igazítja a hangerőt és a képernyő fényerejét, amelyet az intelligens mód funkciónak köszönhet, így garantáltan nem maradsz le még a legkisebb audiovizuális részletről sem.



Minden szögből tökéletes

A QLED 8K Q950R készüléket úgy tervezték, hogy zavartalanul biztosítsa a kifogástalan képvilágot. Az ultra széles betekintési szöggel minden egyes részletet ugyanolyan prémium minőségben tekinthetsz meg a szoba bármely pontjából. Többé már nem szükséges közvetlenül a képernyővel szemben leülnöd, bármelyik pozíció megfelel.



Csúcstechnológia kiemelkedő designnal

Hagyd, hogy az elegancia és a minimalista stílus egyedülálló kombinációja teljesen elvarázsoljon. A részletgazdag és páratlan feldolgozásával ez a készülék pontosan megmutatja, mire képes az egyedülálló 8K felbontású QLED televízió. A QLED 8K Q950R modell garantáltan a nappali dizájnos védjegyévé válik.




A képernyő számos lehetőséggel vár

A One Remote távirányító segítségével sokkal több mindent irányíthatsz, mint a televízió. A Smart Hub megnyitja az online szórakoztatás, a streaming szolgáltatások és az interaktív tartalmak kapuját. Emellett a SmartThings alkalmazáson keresztül az intelligens otthonod egészét is szabályozhatod, azaz mindent a robotporszívótól egészen a lámpák le- vagy felkapcsolásáig. A DVB-T2 digitális műsorszórás támogatása természetesen magától értetődő.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 82 " (208,28 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 183,5 cm
Magasság 111,7 cm
Mélység 39,86 cm
Magasság talp nélkül 105,56 cm
Mélység talp nélkül 3,48 cm
Tömeg 51,2 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR181q5
Termékszám:  QE82Q950RBTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15