Oldal frissítése

82" Samsung QE82Q60

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

82" Samsung QE82Q60

Hagyd, hogy a milliárdnyi szín magával ragadjon


Valósághű színek

Nézd a lenyűgözően valósághű képeket a Quantum Dot technológiájú Samsung QE82Q60 SMART QLED televízión. A készülék a színeket 100%-os teljességükben jeleníti meg, gondoskodik a színárnyalatok precíz és valósághű reprodukciójáról a sötét és az igazán világos jelenetekben is.



Lenyűgöző HDR technológia

A Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió által nyújtott szuper valósághű nézői élményt a fokozott dinamikatartomány garantálja.A Quantum HDR 4X kifinomult technológiáját használja. A kedvenc filmjeid megtekintésekor kiegyensúlyozott fényerő és lenyűgözően mély kontraszt vár. Ezáltal semmi sem marad rejtve a világos vagy az árnyékos jeleneteknél, minden egyes részletet gyönyörűen kiad a képernyő.



Speciális gamer kijelző

Nincs több szaggató kép a videojátékok játszása közben. Amire szükséged van, az zökkenőmentes közvetítés még a legmagasabb sebességen is. Az új Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió támogatja a FreeSync (VRR) technológiát, csökkentett válaszidőt kínál, így még a legőrültebb akcióhelyzeteket is torzítás nélkül rendereli a képernyőn. A Dynamic Black Equalizer gondoskodik a megfelelő láthatóságról még a képernyő sötét területein is, így egyhamar kiszúrod az árnyékban rejtőző ellenfeleket. Emellett a játékok elemzésével a Samsung QE82Q60 készüléke optimalizálja a kép és a hangbeállításokat is. Az Auto Game Mode kompatibilis az XBOX, PS4 és a Nintendo Switch konzolokkal és a Steam Link alkalmazással.



Felskálázás mesterséges intelligenciával

A Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió szíve a Quantum 4K processzor, amely páratlan teljesítményt nyújt, miközben a kedvenc filmjeidet és sorozataidat nézed. Nem csak a hangzás és a képernyő fényerejének automatikus beállítására képes a környezeti viszonyok alapján, hanem még az AI Upscaling technológiával is kecsegtet. A gépi tanulásnak és a mesterséges intelligenciának köszönhetően az alacsony felbontású képeket is közel 4K minőségben tálalja. Kidolgozza a részleteket, csökkenti a zajosságot és új életet lehel a régi képsorokba.



Nézői élmény, amely nem ismer határokat

A Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió jelenléte garantáltan nem zavaró. Koncentrálj a kedvenc tartalmaid megjelenítésére a lenyűgöző kijelzőn. Hagyd, hogy a Samsung TV teljesen magával ragadjon a minimalista kialakításával. A képernyőt egy rendkívül vékony kerettel szegélyezi.



Láthatatlan TV

Az új Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió egy luxus mozivá változtatja át a nappalidat, miközben tökéletesen beleolvad a környezetébe. Az Ambient mód segítségével kikapcsolja a kijelzőt, hogy helyet biztosítson a fényképek diavetítéséhez vagy a designos dekoráció megjelenítéséhez, de emellett lehetőséged van a kijelző színét a környező fal színeihez is igazítani.A fekete négyszögletes kijelző már a múlté. Egy olyan intelligens és modern kijelző lép a helyére, amely az ízléses vizuális elemek ábrázolása mellett képes praktikus információk, mint például a dátum és az idő kijelzésére is.



A képernyő számos lehetőséggel vár

A One Remote távirányító segítségével sokkal több mindent irányíthatsz, mint a televízió. A Smart Hub megnyitja az online szórakoztatás, a streaming szolgáltatások és az interaktív tartalmak kapuját. Emellett a SmartThings alkalmazáson keresztül az intelligens otthonod egészét is szabályozhatod, azaz mindent a robotporszívótól egészen a lámpák le- vagy felkapcsolásáig.

Samsung QE82Q60 SMART QLED

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 82 " (208,28 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 183,8 cm
Magasság 114,77 cm
Mélység 38,73 cm
Magasság talp nélkül 105,24 cm
Mélység talp nélkül 6,12 cm
Tömeg 48 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR181q1
Termékszám:  QE82Q60RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05