Oldal frissítése

78" Samsung UE78KS9502

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

78" Samsung UE78KS9502

Šikovná platforma Tizen

Tizen platform

A Tizen operációs rendszer a következő szintre emeli a Smart TV teljesítményét. Villámgyors indítást és hozzáférést biztosít a tévéműsorokhoz és az alkalmazásokhoz, beleértve a Voyo vagy HBO szolgáltatásokat is.

Čtyřjádrový procesor

Nagyobb sebesség

A Samsung Smart TV belsejében egy nagy teljesítményű, négymagos processzor található, így a parancsokra való reakció és az alkalmazásindítás gyakorlatilag azonnal megtörténik.

egyszerű megosztás obsahu

Egyszerű megosztás

A Samsung Smart View alkalmazás segítségével átviheted a képeket, a videókat és a zenéket a mobiltelefonról és a PC-ről a Smart TV-be. Kitűnik a csodálatos konvergenciájával és az egyszerű csatlakoztathatóságával, valamint kompatibilis a legtöbb személyi mobileszközzel.

4K obraz v luxusním podání

Minden részletet lenyűgöző 4K felbontásban élvezhetsz

A 2016-os évben megjelenő, prémium minőségű Samsung televízió szinte utolérhetetlen képminőséget kínál az új Quantum Dot kijelzőnek köszönhetően. Ez az ultramodern kijelző a világ első olyan kijelzője, amely teljesen kadmium nélkül készült, valamint valósághű képminőséget, lenyűgöző élességet, kiváló kontrasztot és élénk színeket kínál. A Premium High Dynamic Range (HDR) funkció támogatása sem hiányzik, amely legalább 1000 nit HDR fényerővel nagyobb kontrasztot biztosít a kijelző világos és sötét részei számára.

Prohnutý design bez rámečků

Lenyűgözi az érzékeid

Az ívelt kialakítású televíziók szintén világpremiert tapasztalnak meg, amelyek feltűnőek a keret hiányától. A televízió bármilyen szögből igazán látványos. A néző az intelligens menü segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja a kedvenc programját vagy tartalmát. A finoman ívelt Samsung televízió lehetővé teszi számodra, hogy a cselekvés kellős közepébe kerülj, valamint szélesebb látómezőt és egységes látótávolságot biztosít a megtekintési helyről.

Špičkový barevný rozsah

Nézd a képeket kivételes minőségben 

A Precision Black Pro technológiának, a rendkívül magas kontrasztaránynak és a helyi tompítás technológiájának köszönhetően, amely szabályozza a LED háttérvilágítás intenzitását a képernyő különböző területein, a fekete jelenetek mélységesen sötétek és a fehér jelenetek pedig fényesen ragyogóak lesznek.


Főbb jellemzői

  • Páratlan képminőség az új Quantum Dot kijelzőnek köszönhetően - ráadásul 4K felbontásban.
  • Ívelt, keretmentes kijelző.
  • Lenyűgöző, 360 fokos és kompromisszumok nélküli design.
  • A képminőség indexe: PQI - 2 700.
  • A vadonatúj Smart Hub megkönnyíti a hozzáférést a kedvenc tartalmakhoz.
  • A TV-jelek fogadására rendelkezésre áll a DVB-T2 tuner.
Samsung UE78KS9502
Lepší kontrast

Jobb kontraszt a vizuális élmény érdekében

Az optimalizált kontrasztnak, színeknek és élességnek köszönhetően az UHD Dimming technológia valós képminőséget biztosít. Összehasonlítva a meglévő Micro Dimming technológiával jóval részletesebb. Ennek hála olyan vizuális élményben lesz részed, mint még soha.

Növeld a felbontást az élénkebb képekért

Samsung vállalat UHD Picture Engine technológiája még alacsonyabb felbontású streamelt tartalomnál is szinte UHD felbontású képet kínál. A kedvenc tartalmak elsőosztályú, kiváló minőségű átalakításához innovatív folyamatot használ, amely 4 lépésben történik..

Vylepšení obrazu
Zábavné aplikace

Egyszerű és gyors vezeték nélküli kapcsolat

Az integrált, vezeték nélküli helyi hálózat lehetővé teszi, hogy a Smart TV-t midenféle kábel nélkül az internethez csatlakoztasd. A hatékonyabb csatlakoztatásnak köszönhetően pedig igazán kiélvezheted a televízió kivételes designját.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 78 " (198,12 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV, Ívelt TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×
Tápellátás 12V adapter

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 174,16 cm
Magasság 108,66 cm
Mélység 38,63 cm
Magasság talp nélkül 101 cm
Mélység talp nélkül 14,45 cm
Tömeg 46,8 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR185z74
Termékszám:  UE78KS9502TXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15