Oldal frissítése

77" Samsung QE77S90C

4,6 7 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
869 990 Ft

77" Samsung QE77S90C

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen Samsung Samsung OLED televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 77
Televízió 77

77" Samsung QE77S90C televízió fontosabb tulajdonságai

  • Ezen Samsung Samsung OLED sorozatú TV mozivá varázsolja otthonod
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • További népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint Canal+ és Xbox Game Pass

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. A helyi fényerő szabályozás-funkció a felelős a háttérvilágításért a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 77
Televízió 77

OLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen OLED technológiával rendelkező TV nagyszerű látványt nyújt. Az OLED kijelző magas kontraszttal, széles látószöggel, gyors válaszidővel és merész színekkel tűnik ki. Az egyes pixelek be- és kikapcsolásával elérhetők a valódi fekete árnyalatok. Az OLED kijelző kimondottan energiahatékony, mert csak azok a képpontok fogyasztanak energiát, melyek aktuálisan be vannak kapcsolva.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának.

Televízió 77
Televízió 77

Válj profi gamerré ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. Az izgalmas VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást biztosít. Eme Samsung TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 77

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Nagyszerű TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz. Teljesen mindegy, hol kapott helyet a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV érzékeli a tartózkodási helyed, és úgy állítja be az audio kimenetet, hogy olyan élmény legyen, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Samsung OLED televízió elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

104,5 × 171,9 × 36 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

98,8 cm

Tömeg:

38 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és Kettős

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 171,9 cm
Magasság 104,5 cm
Mélység 36 cm
Magasság talp nélkül 98,8 cm
Tömeg 38 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176q91
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE77S90CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05